- En iyi cevaplar
- 2
Discord : Hand Of The King#0563
Wg vb lerden anlar ve işimi doğru dürüst yaparım. Sadece benimle konuşcak biri olsun yeter. Tek başıma oynamak beni sıkıyor. Eğer beni tek başına bırakıp kendin kahve içmeye gidersen boşuna beni ekleme . Adam gibi çalışıyorum ve işimi bitirmeden çıkmıyorum(Acil durumlar dışında)
Yaşım 15 ve mic var. Gelin konuşalım. Eğer yaşınız 15 den düşükse eklemeyin çünkü 10 yaşındaki ciddi olamayan bir çocukla takım olmak istemem bana ciddi takım lazım gine diyorum.
Sadece adam gibi adamlar eklesin.(+15)
Gel The Forest var takılalım falan dersen tamam bendede vardır bro.
Gel Unturned var takılalım falan dersen o da var +900 saat.
Herneyse. WG vb komutlarda bilgim baya iyi yani güzel evler yapabiliyorum.
Beni ekliceksen şunlar olmalı = Bilgili olcaksın herşeyi sormicaksın.
Server kesinlikle ATERNOS olmasın o zaman gelmem.
Yok işte can sıkıntısına skini +18 Falan deyşik deyşik kural dışıysan boşuna ekleme bu konudan da DERHAL çık.
Ben ciddiyim. Sizde ciddi olun.
Wg vb lerden anlar ve işimi doğru dürüst yaparım. Sadece benimle konuşcak biri olsun yeter. Tek başıma oynamak beni sıkıyor. Eğer beni tek başına bırakıp kendin kahve içmeye gidersen boşuna beni ekleme . Adam gibi çalışıyorum ve işimi bitirmeden çıkmıyorum(Acil durumlar dışında)
Yaşım 15 ve mic var. Gelin konuşalım. Eğer yaşınız 15 den düşükse eklemeyin çünkü 10 yaşındaki ciddi olamayan bir çocukla takım olmak istemem bana ciddi takım lazım gine diyorum.
Sadece adam gibi adamlar eklesin.(+15)
Gel The Forest var takılalım falan dersen tamam bendede vardır bro.
Gel Unturned var takılalım falan dersen o da var +900 saat.
Herneyse. WG vb komutlarda bilgim baya iyi yani güzel evler yapabiliyorum.
Beni ekliceksen şunlar olmalı = Bilgili olcaksın herşeyi sormicaksın.
Server kesinlikle ATERNOS olmasın o zaman gelmem.
Yok işte can sıkıntısına skini +18 Falan deyşik deyşik kural dışıysan boşuna ekleme bu konudan da DERHAL çık.
Ben ciddiyim. Sizde ciddi olun.
Son düzenleme: