Arkadaslar öncellikle Selamın Aleyküm yakın zamanda skyblock server acacagım.
Ama baslatmadan mutıs bir sekilde ayarlanmasını istiyorum.Elimde Bir Plugin+Mapım var.
1 tane admin arıyorum bana yardım edecek ben yokken serveri ayakta tutacak ve bir cok bilgide sahip olacak biri yas +15
1 moderator arıyorum oda bana yardımcı olacak bununda admin gibi bilgi sahibi sart yas +15 .
2 tane rehber dusunuyorum bunlar haksızlık yapmadan yönetmesini istiyorum kurucular yokken kufur vs. mute atmasını istiyorum yaslar farkezmez ama minimum +13
1 tanede builder arıyıyorum guzel işler yapacamız adam
Youtuber ile de serverimizi tanıtıcak ve onların da bi güzel kitleri olacak +500 Abone
Skriptci ve Pluginerci bana aslında onemli benım yapamadımı onların yapmasını istiyorum bunlar tabı serverımıze calıscak ücret talep etmeden ama bunlarada bi guzel kıyaklarım var
ŞARTLARIM
1) Saygılı olmalı, yalan atmamalı, küfür etmemeli.
2) Discord adresi olmalı ve aktif bir şekilde kullanmalı.
3) Diğer yetkililer ve oyuncular ile iyi geçinmeli kimseyi kıskanmamalı.
İsmin:
Yaşın:
İstediğin Yetki:
Bilgin,Tecrüben:
Neden Biz:
Neden Siz:
Mimarlık Fotoğrafın[Mimar Olacaksan]:
Sunucumuza Bağışda Bulunabilirmisin? Kaç Tl ?:
Olgun Davranacağından Eminmisin?:
Küfür Edermisin:
Günde Kaç Saat Aktifsin:[Min.4]:
İletişim Bilgilerin:
Ama baslatmadan mutıs bir sekilde ayarlanmasını istiyorum.Elimde Bir Plugin+Mapım var.
1 tane admin arıyorum bana yardım edecek ben yokken serveri ayakta tutacak ve bir cok bilgide sahip olacak biri yas +15
1 moderator arıyorum oda bana yardımcı olacak bununda admin gibi bilgi sahibi sart yas +15 .
2 tane rehber dusunuyorum bunlar haksızlık yapmadan yönetmesini istiyorum kurucular yokken kufur vs. mute atmasını istiyorum yaslar farkezmez ama minimum +13
1 tanede builder arıyıyorum guzel işler yapacamız adam
Youtuber ile de serverimizi tanıtıcak ve onların da bi güzel kitleri olacak +500 Abone
Skriptci ve Pluginerci bana aslında onemli benım yapamadımı onların yapmasını istiyorum bunlar tabı serverımıze calıscak ücret talep etmeden ama bunlarada bi guzel kıyaklarım var
ŞARTLARIM
1) Saygılı olmalı, yalan atmamalı, küfür etmemeli.
2) Discord adresi olmalı ve aktif bir şekilde kullanmalı.
3) Diğer yetkililer ve oyuncular ile iyi geçinmeli kimseyi kıskanmamalı.
İsmin:
Yaşın:
İstediğin Yetki:
Bilgin,Tecrüben:
Neden Biz:
Neden Siz:
Mimarlık Fotoğrafın[Mimar Olacaksan]:
Sunucumuza Bağışda Bulunabilirmisin? Kaç Tl ?:
Olgun Davranacağından Eminmisin?:
Küfür Edermisin:
Günde Kaç Saat Aktifsin:[Min.4]:
İletişim Bilgilerin: