bakkalmarket7
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Serverimde adminler ve builderler blaze cubugu ile heryeri patlatiolar nasil duzelte bilirim permini soylesenizde yeterli simdiden tesekkurler
Telefonda yazdim ozur dilerim yardimci olurmusun bu konuda[DOUBLEPOST=1395070967,1395070916][/DOUBLEPOST]Başlığı düzgün yazarmısın?
4ayda elimle tek tek blok koydugum haritayi yok etti aga banlasam nolcakzeus Permi İle. Ama Bence Direk Banlıyabilirsin![]()
Backup AlmadınmıTelefonda yazdim ozur dilerim yardimci olurmusun bu konuda[DOUBLEPOST=1395070967,1395070916][/DOUBLEPOST]
4ayda elimle tek tek blok koydugum haritayi yok etti aga banlasam nolcak
nasıll yani ( Plugin Paketin güzel olmusBackup Almadınmı![]()
Saol.[DOUBLEPOST=1395072058,1395072024][/DOUBLEPOST]Backup ; Yedeknasıll yani ( Plugin Paketin güzel olmus)
yedek var kuruyorum yine bu sefer baska admin bombalıyo bunun permi filan yokmuSaol.[DOUBLEPOST=1395072058,1395072024][/DOUBLEPOST]Backup ; Yedek
oyuncular oynuo ben günlük yedek alıorum oyuncuların 5-6 saatlik emeği gidio hakka giriorumBence herzaman yedegini almalısın![]()
Kardeşim öncelikle sunucuna aldığın yetkilileri iyice tanı sonra al derim. Her gelen geçene adminlik builderlik verirsen üyelerde bu durumdan rahatsız olur ve sunucunun güvenliği sarsılır ve o kadarda emek vermişsin yazıkyedek var kuruyorum yine bu sefer baska admin bombalıyo bunun permi filan yokmu![]()
aga oyunda şifreli op var ole olmaz sadece moderator admin ve kurucuda bole bi yetki var hangi permden oalabilir birde admin yapıcan birisini manuadd kullanabilio bununda ermini verirmisin lütfenKardeşim öncelikle sunucuna aldığın yetkilileri iyice tanı sonra al derim. Her gelen geçene adminlik builderlik verirsen üyelerde bu durumdan rahatsız olur ve sunucunun güvenliği sarsılır ve o kadarda emek vermişsin yazıkAdmin olan kişi muhtemelen kendine op vermiştir öncelikle ./deop nick yaz sonra yetkisini al. /manuadd (nick) (default) default olmazsa oyuncu dene. En sonunda /gm 0 nick ve /ban nick ile bitir
![]()
bunun şimşek oldunu dusunmuorum çunku 1 gruptan permini silip denedim hala atıorbakkalmarket7 worldguard pluginin varsa config.yml gir other-explosion kısmını deny yap tüm haritalarda wgli wgsiz her yer şimşeğe dayanıklı olur bloklar hasar görmez