[Adragos]Archeage Online - Tanıtım & Klan Kuruyoruz!

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0

=Genel Bilgiler=

Jake Song bu oyunun yapımcılarındandır - (LineAge ve LineAge2 yapımcısıdır ayrıca.)
Oyun Yapımcısı Şirket - XLGames
Oyun Motoru - CryEngine 3
Yapıma Başlangıç Bütcesi - $25 milyon dolar
Oyun Türü - SandBox-MMORPG
Sandbox Nedir? - Oyunda istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz anlamına gelmektedir. (Ev, kale, gemi..)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

=Karakterler=

8 adet Irk
Çok Detaylı karakter Yaratma Ekranı
120 class - Doğru duydunuz tam tamına 120 adet sınıf seçimi mevcut!
Maksimum karakter leveli - 55 level
Maksimum party kişi sayısı - 5 kişi
Maksimum Raid - 50 kişi

=Oyun İçin Ulaşımda Kullanılabilecekler=

birçok taşıma aracının olduğu ArcheAge'de bu iş bir sır değil.
Fakat toplu taşıma araçları da bulunmakta!
Bugün bunların türlerine göz atacağız. Toplu taşıma , oyuncular tarafından kaynak ve kaynak düzeyi ne olursa olsun kullanılabilir.
Hızlı ve oldukça büyük olmasından dolayı paketlerinizi rahatlıkla taşıyabilirsiniz.
Bu araçlar mallarınızı belirtilen 2 nokta arasında taşımanıza yardımcı olmaktadır.

Posta arabası : Bu bir arazi taşıtıdır. Ön tarafta bir yönetici oturur ve sizin yapmanız gereken alttaki NPC'ye tıklayarak radar yardımıyla o anki konumunuz ve gideceğiniz konum arasında seçim yapmanızdır.

Stagecoach : her yerde geçerli değildir. Fakat oyunun başlangıç aşamalarında özellikle bineklerinizle birlikte kullanılabilecek oldukça faydalı araçlardır. Ayrıca çok büyük miktarlarda korkuluk , paketler taşımanıza yardımcı olur. Bu sayede yürümek için zaman harcamanız gerekmez. Bu araç büyük şehirler arası yolculuk yaptırmaktadır.

Zeplin : Zeplinler birer hava aracıdır ve bunların dur kalk noktalarını belirleyemeyiz. Zeplinler için oluşturulmuş 2 özel kule bulunmaktadır ve adeta sinekler gibi her yerdedirler. Zeplinler yardımıyla paketlerinizi de oldukça hızlı ve güvenli şekilde taşımanız mümkündür.

Işınlanma : Işınlanma moduyla ne yazık ki diğerlerinde olduğu gibi paket taşıyamıyoruz. Fakat archeage dünyasında uzak yerlere yolculuk için en hızlı araç olduğu tartışılamaz.

Ayrıca toplu taşıma araçları dışında sizin kullanabileceğiniz gemiler, tekneler, gliderlar, arabalar, traktörler ve birçok binek çeşidi mevcuttur.

=Archeage Genel Oyun Yapısı=

Yaşayan bir dünyada oynayacağız.(Tsunamiler, depremler, fırtınalar, kar yağması, sisler.. her türlü doğa olayı mevcut ayrıca toprak kaymasını ağaç dikerek orman yapma veya ağaç keserek o bölgeyi çöle çevirmek mümkün)

Oyunu oynayacak veya oynayan arkadaşlar bana steam aracılığı ile ulaşabilirler;
Adragos6

=Oynadığımız Sunucu=

Oyuna girerken bölgeyi Europe(Avrupa) seçiyoruz ve orada ki sunuculardan Rangora 'ya tıklayıp giriyoruz.
Bizim ırkımızdan olup, bizimle takılabilmek için düşman ırklardan değil de bizim ırklardan olmalısınız. (Firran & Harami)

Klan ismi - <Kebab Defender>

@Kovalski

Son düzenleme:

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
bir şey eklemeliyim ki 30-35lvl gibi oyuna para yatırmanız gerekebilir ki ben yatırıcam yani kesinlikle değer :D
Hafta içi oynamayı pek düşünmüyorum ama çok zamanımı yiyor :(

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Moderatorum oynarda ben oynamazmıyım ? Hemen tekrardan başlıyorum ^^

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
MMORPG'lerde hep hayal kırıklığına uğrayan biri söylüyor bunu:
Böyle şişiriyorlar oyunu, şu var bu var diyolar, oyunu en az 50 saat saçma sapan mob keserek yapabiliyorsun öyle şeyleri, sinir oluyorum. Başlayacağım diyorum, çekici gelmiyor oyun ki zaten yüksek level her şey demek oluyor MMORPG'lerde* (Gaza gelip indiriyorum 2 saate silerim .s.s.s )