AdvancedBan MySql

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Bayadır MySql Kullanıyorum Ama Hala Tam Yazılışından Emin Değilim :D Neyse Konu Şuki Ben Bütün Sunucularda AdvancedBanı Mysql'a bağlamak istiyorum yani bi yerden ban attığım zaman bütün sunucularda ban yicek denediğim zaman herşeyi doğru yerleştirmeme zmn direk sunuculara crash verdirtiyodu ? bilen birisi varmı ?

Sheron

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
LiteBans diye bir eklenti var (ücretli), bu eklenti sayesin de kişiyi sustursan bile site adresiniz var ise sitenize yansıtabilirsiniz. Kim mute yedi, ne zaman yedin, kimin tarafından yedin. Kim banlandı, ne zaman banlandı, kimin tarafından banlandı diye sitenize aktarabilirsiniz. Bence bu eklentiyi kullanın.

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Öyle bir şey yapman çok saçma ._.
Bence Değil Çünkü Her Ban Atmak İstediğim Kişi İçin Çakmalobiye Gitme Gerek Bencede Bu Saçma
LiteBans diye bir eklenti var (ücretli), bu eklenti sayesin de kişiyi sustursan bile site adresiniz var ise sitenize yansıtabilirsiniz. Kim mute yedi, ne zaman yedin, kimin tarafından yedin. Kim banlandı, ne zaman banlandı, kimin tarafından banlandı diye sitenize aktarabilirsiniz. Bence bu eklentiyi kullanın.
AdvancedBan İle Yapılabilir Diye Biliyordum ?