AdvanceNw.Batihost.Com | 1.8 - 1.12 | Bugün Açıldı | Özel Spawner | Oto Sat | Gelişmiş Market | Ve Fazlası

BurakMan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Başlangıç:

PasifMob:

KöylüTakas:

Kasalar:

Lobi:

Son düzenleme:

aslano01

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
biraz vakit geçirdim sunucunuzda özetle bikaç eksiğniz var splerin domuz olarak konması warp menüsünde işlevsiz warpların olması ama düzeleceğine inanıyorum.

eray2434

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Spawner skriptiniz güzel yançar açmayı önlemek için yapmışsınız fakat şöyle bir durum farkettim demir spawnerin yanında demir spawnlanınca o demir huniye gitmeden bir dahaki demir spawnlanmıyor.Bunuda şu an farkettim kaktüs'ün satışı 40k ve bilin bakalım viplere ne veriliyor ?Tabikide kaktüs spawner.Server Tamamen Para üzerine kurulmuş.Girmenizi tavsiye etmem

Son düzenleme:

BatuÇetin

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
.Konu tasarımı geliştirilebilir yani daha fazla özellikler eklenebilir (sunucunuz hakkında) açılalı 42 dk diyor 9 kişi var garip geldi grebilirsem bende onlardan olucam .
Başarılar
/PirateBarboss

BurakMan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bi kayıt problemimiz var 3 dakika geciklemli yolluyor kusura bakmayın hepiniz için özür diliyorum

BurakMan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Spawner skriptiniz güzel yançar açmayı önlemek için yapmışsınız fakat şöyle bir durum farkettim demir spawnerin yanında demir spawnlanınca o demir huniye gitmeden bir dahaki demir spawnlanmıyor.Bunuda şu an farkettim kaktüs'ün satışı 40k ve bilin bakalım viplere ne veriliyor ?Tabikide kaktüs spawner.Server Tamamen Para üzerine kurulmuş.Girmenizi tavsiye etmem
komik geldi yorumun demir sorunu ortadan kaldırıldı ve kaktüs farmı ile spawneri geçebilirsin viplerimiz bile farm yapıyor

eray2434

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
komik geldi yorumun demir sorunu ortadan kaldırıldı ve kaktüs farmı ile spawneri geçebilirsin viplerimiz bile farm yapıyor
Sen kaktüs farm ile kaktüs spawneri eşitmi görüyorsun ? Asıl senin yorumun komik geldi doğrusu.Edite kaktüs spawner eklenicek demeyi biliyorsun.Ama edite bir bakıyorum sadece demir spawner var.Yazık.

LegendsTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Rehberinizin Yaptığı Davranışa Bakın Spam Yapmadım Spama Mute Yiyorum 10dk bide Adam 2 kere küfür ediyor arkadaşı diye 5 dkk atıyor elimde büssürü ss var Şahitler var .

LegendsTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ve Sürekli Banlanıcaksın Diyip Tehdit Ediyorlar Kurucu bey sunucuya gelirmisiniz ?