Advanture Map'a Başlıyoruz

DeandeKleine

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Bu Gün Aklıma 1 Haftadır Takılan Bir Şeyi Harekete Geçiriyorum.
Dedimki Herkes Advanture Map Yapıyor Ben Neden Yapmıyım :)
Ve Bu Gün İlk Command Block'unu Atmış Bulunmaktayız.
Çalışma
Tek Kişilik Olacağı için (Edit:Çalışmaya Yeni Kişiler Geldi Çünki Baya Uğraştırıyor Katılım Açıktır(Kapandı)) 1 Aylık Bir Harita Düşünülüyor.
Bazı Çalışma Vakitleri Videolar Çekilecek Yapımdan Bu Konuyu Editliyerek Koyacağım.
Fotoğraflar vs.

Konusu Bir Ailen Var Ama Kim Olduklarını Bilmiyorsun ve Sana Birilerinin Seni Öldürmeye Çalıştığını Söylüyorlar.Babanın Ve Diğer Akrabalarının ve Bunun yanında Arkadaşlarınında Yardımı Olacakdır.Başka Yerlere Giderek Aileni Bulmaya Çalışıcaksın ve En Sonunda Artık Burasıda Süpriz Olsun Bunun Yanında Mapın Sadece Senaryosu Değil Buildide Sizi Oynamaya Teşfik Edecetir Bundan Emin Olun.

Olacak Yapılar:
*Evler
*Parkurlar
*Kaleler
*Kuleler
*Gemiler
*Ve Sayamadığım Daha birçok Şey Sizleri Bekliyor.

Bu Senaryoları Nasıl Yapacaksın Derseniz Günümüzde Command Block İle Yapılanlar Beni Bile Şarşırtıyor :) Mapın Yapımını Güncel Olarak Fotoğraflarla Ve Videolarla Bu Konuyu Güncelleyerek Sizlere Sunacağım.Ve Ozamana Kadar Eğer
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
500 Aboneye Ulaşırsa ve İlk Kim Oynarken Videosunu Çekip Bitirene Kadarda Çekerse Ve Bitirdiğini Kanıtlarsa Eğer O Kişiye Gift Code Bizden Hediye Olacakdır Eğerki 1000 Aboneye Ulaşırsal 2. ye de bir şey Düşünüyorum :)
Size Sadece Beklemek Kalmış Ve Tavsiyeleriniz Edeceğiniz Tavsiyelere Her Zaman Açığız.Soracağınız Sorularada Her Zaman Cevap Vereceğiz Veya Vermeye Çalışacağız Şimdilik Bu Kadar Mapı Bitirdiğimde Görüşmek Üzere.

Güncel Sayfası Fotolar Ve Videolar Burda Olacakdır.
fotoğraf veya Videolar Suan için Erken baya ilerledikten sonra koymayı düşünüyorum Yaptığım Şeyler

-Ses Kayıtları Çekildi
-Başlangıç Evi Yapıldı
-Yardım(amca) Evine Başlandı

Güncel : Oyundaki Ses Kayıtları Nasıl Olucak Derseniz Burdan Olucak Bu Seslerle
:) Sadece 1 tane Sesi Yollıyacağım
Diğerkiler Sürpriz Olsunlar.İyi Eğlenceler.

Fotolar Geldi :)
Giriş.

Ve Anlamsızlığın Anlamı

◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘İletişim◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘

Son düzenleme:

DeandeKleine

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeş projen sağlam geldi bana ve çok istekli olduğunu görüyorum başarılar :)
Kolay gelsin kardeşim. :)
İddialısın, haritayı 4 gözle bekliyorum, haritayı paylaştığında etiketlersen sevinirim.
Sağolun Kardeşim 1 Aylık Bir Süreç Olucak Belki Daha Çok Çalışırsam Erken Biter'de İşde Çizimler Filan Yapdım Elimde Onu Minecraft'a Geçirmesi Kaldıç[DOUBLEPOST=1407690955,1407651629][/DOUBLEPOST]Güncel +

DeandeKleine

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Pc gecdigimde düzenleyeceğim[DOUBLEPOST=1407778017,1407759044][/DOUBLEPOST]Güncel + : Ses Kaydı Eklendi + Başlık Düzenlendi[DOUBLEPOST=1407848212][/DOUBLEPOST]Güncel ++ 2 tane foto eklendi.