Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adventure Boys Türkiyenin en iyi macera mapı Türkçe
aşırı derecede hata var 1.si demir kapılar açılmıyor görev yapınca 2.si o lavlı yerde alev potionu yapamıyosun senin verdiğin itemlere göre strenght posion yapıyorsun 3.sü bi parkurun geçilmiyo hiçbir şekilde
kardeş map gusele benzio du indirdim ama hataların var mesela ok atın denen yerde atılcak yer yok yanlış yapmışın sonra ilerisinde buton var ışınlan dio tıklayıncada bişi olmuyor bütün butonları boşuna koymuşun yada sorun var ıo ışınlanma yerinde bıraktım yapabilecek bişeyim yok eğer bi çözümün varsa bildirde yapalım oynayalım bizde
Tek kelimeyle süper olmuş fakat mapın %40'ında hile kullandım çünkü görevleri yaptım ve demir kapılar açılmadı parkurlar güzeldi emeğine sağlık verdim repini +repppppppppp
Evet Çok Güzeldi Emege Saygi ama Görevleri Yapinca Kapilar Acilmiyor bazen ve Redstone Devreleri bozuluyor Bende Acilmanyan Kapilari Gamemodeyle kirdim..
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.