zupacrafter
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
HARİTADAKİ HATALAR DÜZELTİLMİŞTİR. SORUNSUZ OYNAYA BİLİRSİNİZ.
merhaba arkadaşlar ben minecraft'ta bi harita yaptım. haritanın adı HAZİNE AVI. bu yaptığım ilk harita.bu haritayı daha önce de size sunmuştum ama resimler yoktu bu sefer resimleri de koydum. bu harita için bayağı bi uğraşmıştım ve bence bir ilke göre hiç de fena değil :sırıtmak: sizde indirirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler. hatta çok beğeni gelirse belki başka haritalar da yapabilirim
NOT: bu ilk haritam olduğundan biraz kısa oldu. ama yine de eğlenceli. lütfen indirin ve indirenler yorum yapmayı unutmasın.
harita linki:
virus total:
herhalde biliyorsunuzdur ama indirmeyi yine de anlatıyım. önce linkten indirin. çıkan rar dosyasını açın. içindeki klasörü şuraya atın: çalıştır-%appdata%-.minecraft-saves. bu kadar.
lütfen bi deneyin. teşekkürler.
bu arada, bu ilk mapim olduğundan bazı şeyler acemice olabilir veya çok küçük problemler oluşabilir ama merak etmeyin, denenmiştir. yine de siz böyle şeylerle karşılaşırsanız söyleyin. eleştrilere açığım
resimlerin altında diğer haritam var ona da bi bakın bence
resimler:
https://forum.gamer.com.tr/threads/the-detective-tough-education-adventure-map.149390/#post-733353
bu da bir adventure map. diğerinden biraz daha uzun. bi denerseniz sevinirim :sırıtmak:
merhaba arkadaşlar ben minecraft'ta bi harita yaptım. haritanın adı HAZİNE AVI. bu yaptığım ilk harita.bu haritayı daha önce de size sunmuştum ama resimler yoktu bu sefer resimleri de koydum. bu harita için bayağı bi uğraşmıştım ve bence bir ilke göre hiç de fena değil :sırıtmak: sizde indirirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler. hatta çok beğeni gelirse belki başka haritalar da yapabilirim
harita linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
virus total:
Giriş yap veya üye ol.
herhalde biliyorsunuzdur ama indirmeyi yine de anlatıyım. önce linkten indirin. çıkan rar dosyasını açın. içindeki klasörü şuraya atın: çalıştır-%appdata%-.minecraft-saves. bu kadar.
lütfen bi deneyin. teşekkürler.
bu arada, bu ilk mapim olduğundan bazı şeyler acemice olabilir veya çok küçük problemler oluşabilir ama merak etmeyin, denenmiştir. yine de siz böyle şeylerle karşılaşırsanız söyleyin. eleştrilere açığım
resimlerin altında diğer haritam var ona da bi bakın bence
resimler:
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
arkadaşlar diğer haritama göz atmak isteyebilirsiniz diye düşündüm :sırıtmak:https://forum.gamer.com.tr/threads/the-detective-tough-education-adventure-map.149390/#post-733353
bu da bir adventure map. diğerinden biraz daha uzun. bi denerseniz sevinirim :sırıtmak:
Son düzenleme: