Adventure Map yaparken Spawn Kayboldu

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Adventure map yapıyordum gecemi gündüzüme kattım [GERÇEKTEN.Sabahladım] Ama ondan sonra spawn kayıtlı diye geri dönmek için kill attım spawn kayıtlı değil dedi rasgele biyerde tekrardan doğdum sinirden ağlayacaktım zaten yardım edebilecekler etsin lütfen...

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
spawnpoint koordinatlarını almadıysan geri dönmen zor.

◕ ◡ ◕
Olay o zaten zor ama imkansız olmaması[DOUBLEPOST=1405496314,1405496080][/DOUBLEPOST]EDİT : Eskiden bir ışınlanma noktasını kayıt etmiştim.Derken hani alta sohbete yazmıştım panel gibi birşeyden bakmak mümkün mü?

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Olay o zaten zor ama imkansız olmaması[DOUBLEPOST=1405496314,1405496080][/DOUBLEPOST]EDİT : Eskiden bir ışınlanma noktasını kayıt etmiştim.Derken hani alta sohbete yazmıştım panel gibi birşeyden bakmak mümkün mü?
Eğer T basıp:
215 56 89
diyip enterlediysen,
kayıtları silmemişsen,
.minecraft dosyasına gir. "logs" klasöründe o günün tarihindeki logu yada sıkıştırılmış dosyayı bul, eğer yakın zamanda olmuşsa latest.log gir. Biraz ara bulursun.

Yardımcı olduysam ne mutlu bana :)

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Eğer T basıp:
215 56 89
diyip enterlediysen,
kayıtları silmemişsen,
.minecraft dosyasına gir. "logs" klasöründe o günün tarihindeki logu yada sıkıştırılmış dosyayı bul, eğer yakın zamanda olmuşsa latest.log gir. Biraz ara bulursun.

Yardımcı olduysam ne mutlu bana :)

ALLAH RAZI OLSUN