Adventure Map Yapmak İçin Tavsiyeler

Enderaj

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar ben bir adventure map yapıyorum sizce mapı yaparkan yaratıklarıda aynı andamı spawnlamalıyım yoksa build bittikten sonramı?Başka tavsiyelere de açığım :D

ekrkllc38

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bence build bittikten sonra gececi baykuş :)[DOUBLEPOST=1378509041,1378509011][/DOUBLEPOST]bu arada portal2 oynuyorsan ekle skype : ekrkllc[DOUBLEPOST=1378509077][/DOUBLEPOST]mapın konusu ne olacak? ona göre tavsiyede bulunabilirim.

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne demek istediğinizi daha düzgün bir dille anlatabilirseniz sevinirim.

Enderaj

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu sıralar bir istilaya uğramış ortaçağ kasabasını kurtarmak için çalıştığımız bir map yapıyorum.Canavarları (zombi,
iskelet) her şeyi inşa ettikten sonra mı spawnlamalıyım yoksa inşa devam ederken mi?

symbian

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
eğer mc edit biliyosan spawner koy eğer bilmiyosan dispenser koy yumurta sakın ama sakın koyma despawn olur ve mapın ne kadar iyi olursa olsun acemi olarak görünürsün sana tavsiyem yumurtadan uzaklaş minecrafttaki ne saçma şey

Enderaj

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
eğer mc edit biliyosan spawner koy eğer bilmiyosan dispenser koy yumurta sakın ama sakın koyma despawn olur ve mapın ne kadar iyi olursa olsun acemi olarak görünürsün sana tavsiyem yumurtadan uzaklaş minecrafttaki ne saçma şey

NBT Edit sayesinde de spawn olmayan yaratıklar yapabilirsin +1