every 30 minutes:
give 10 diamond to player
send "30 dakika boyunca serverde durduğunuz için 10 diamond almayı hak ettiniz."
every 90 minutes:
give 20 diamond to player
send "1 saat boyunca serverde durduğunuz için 10 diamond almayı hak ettiniz."
süre sıfırlanmıyorki 30 dakika bekliyor 1 saat beklemiş oluyor birde.Tamam da süreyi sıfırlarsa bir buçuk saat sunucuda durmuş olur onun yerine her 30 dakika ödül ver böyle olursa mantıksızlık olur.
Ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama konuda yarım saatte 10 diamond 1 saatte 20 diamond demiş ama süre sıfırlansa veya senin dediğin gibi olsa 20 diamond'ı 1 buçuk saatte veriyor.süre sıfırlanmıyorki 30 dakika bekliyor 1 saat beklemiş oluyor birde.
Tessekur Ederim Kardesim Emegine SalikDenemedim, çalışmayabilir. 30 dakikadan sonra süreyi silmeyi bilmediğim için başka türlü bir mantık geliştirdim. 30 dakika bekliyot sunucuda sonra 90 dakika daha ekledim yani bir buçuk saat 1 saat bekliyor ondada sıfırlanmış gibi oluyor süre. anlamışsındır beni umarım.
kod :
Kod:every 30 minutes: give 10 diamond to player send "30 dakika boyunca serverde durduğunuz için 10 diamond almayı hak ettiniz." every 90 minutes: give 20 diamond to player send "1 saat boyunca serverde durduğunuz için 10 diamond almayı hak ettiniz."
on login:
loop 30 times:
wait 1 minute
player is offline:
stop loop
message "&a30 dakikadir oyundasiniz 10 elmas kazandiniz."
give 10 diamond to player
on login:
loop 60 times:
wait 1 minute
player is offline:
stop loop