Agane Medieval Village

Atiılla

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Medieval Village
Mmorpg sunucuları için spawn olarak kullanılabilir
Çok önceden beri yapmakta olduğum spawn
Daha tam olarak tamamlanmamış bulunmakta
İlerliyen zamanlarda yeni fotoğraflar paylaşıcağım.

İyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum
Not:Büyük ağaç benim değildir fakat dekorasyonlar bana aitdir.

Build By Agane

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başarılı olmuş. Surlar biraz daha geliştirilse gayet iyi olabilir.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Çok hoi olmuş. Fakat içinde demirci gibi yerler olsaydı daha iyi olabilirdi. Emek var.

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Aydınlatmak için beacon kullanmışsın sanırsam. Beacon yerine torch kullan bence. :)

SonGünMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eğer Haritayı Veriyosanız Veya Satıyosanız Serverimde Kullanmak İsterim
Çok Güzel Bence.

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İyi bir build yok bence karşımda. Işıklandırması iyi ve ağaç iyi, ağaçta alıntı zaten. Akşam olmayınca tek gördüğüm kötü bir sur ve kocaman çatılı evler.

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dikey çatılı ev görüntüyü çok bozuyor. Ağaç güzel durmuş. Surlar da büyütülürse ortaya cidden güzel bir şeyler çıkabilir.

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dikey çatılı ev görüntüyü çok bozuyor. Ağaç güzel durmuş. Surlar da büyütülürse ortaya cidden güzel bir şeyler çıkabilir.
Ben öle düşünmüyorum. :D
Benim yorumumsa şu: Evleri öle bir yerleştirmişssinki çektiğin fotoğraflar çok kötü gözüküyor ya da gerçekten yapı kötü.Shader yüzünden hiçbirşey anlaşılmıyor Sanki ne desem evlerin altı yok bana göre evlerin altı gözükmüyor.kısaca bu Fotoğrafı iyi çekememişsin. ^^

Atiılla

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben öle düşünmüyorum. :D
Benim yorumumsa şu: Evleri öle bir yerleştirmişssinki çektiğin fotoğraflar çok kötü gözüküyor ya da gerçekten yapı kötü.Shader yüzünden hiçbirşey anlaşılmıyor Sanki ne desem evlerin altı yok bana göre evlerin altı gözükmüyor.kısaca bu Fotoğrafı iyi çekememişsin. ^^
2 Yildir hiç ama hiç güzel fotoğraf çekemem bu konuda hiçbirşeyde diyemem %100 haklısın kusura bakma daha iyi bir yerden çekmeyi isterdim :(