Agar.io Konu Başlığı

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 saatlık uğraşın sonunda moon 'u geçtim ve 2. oldum. beni yediler sonra :(
strees oynamayın :(

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Tabi çokta oyuna bağımlı kalmamak gerek. :) Hemen pes edesin geliyor onca uğraştan sonra. Ama her pes edeceğiniz zaman oyuna ne amaçla (eğlenmek için) girdiğinizi hatırlayın.

Sent from my iPad using Tapatalk

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Ah Can Ah :p
Tabi çokta oyuna bağımlı kalmamak gerek. :) Hemen pes edesin geliyor onca uğraştan sonra. Ama her pes edeceğiniz zaman oyuna ne amaçla (eğlenmek için) girdiğinizi hatırlayın.

Team Olarak Oynadığında 3-4 Kişi İle Sunucuyu Ele Geçirebiliyorsun Sürekli Birbirini Feedliyerek Falan Filan :D Ama Burada Daha Ortam Çıktığını Görmedim Şöyle Günde 30 Dk 1 Saat Oynanıp Dozunda Bırakılsa Güzel Oyun Aslında :)

Nyxia

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm. Oyun bir tek bende bağımlılık,stres falan yapmadı galiba.
Bu arada bu konudan iki tane falan mı var yoksa bana mı öyle geliyor?

umut_

En iyi cevaplar
0
Hmm. Oyun bir tek bende bağımlılık,stres falan yapmadı galiba.
Bu arada bu konudan iki tane falan mı var yoksa bana mı öyle geliyor?
Benden Sonra Birisi Daha Açmıştı

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer bir dev hücrenin etrafında yeşil ve tırtıklı şeyler varsa, o tırtıklı şeye, kendisiyle dev hücrenin hizasındaki yöne doğru W tuşuyla hücre fırlatın. (Hücre fırlatabiliyor olmanız için biraz daha beslenmeniz gerekir. Hücrenizi 100-200 kadar doyurmanızı tavsiye ederim) Tırtıklı şey büyüyüp bölünene kadar art arda basmanız gerekecek.
Bu taktiği daha demin denedim adamlar artık benim ismimi görünce kaçıyolardı benden büyük olsalar bile bide yanımda dikenli o yeşil şey varsa :D Artık onun çevresindeyim bakterileri yiyom büyütüyom dikeni sonra büyük adam geliyor bi fırlatıyom sonra ordaki büyükler onları yiyor ben yiyemiyorum :S

umut_

En iyi cevaplar
0
Bu taktiği daha demin denedim adamlar artık benim ismimi görünce kaçıyolardı benden büyük olsalar bile bide yanımda dikenli o yeşil şey varsa :D Artık onun çevresindeyim bakterileri yiyom büyütüyom dikeni sonra büyük adam geliyor bi fırlatıyom sonra ordaki büyükler onları yiyor ben yiyemiyorum :S
150-200 Kasıp İlk Sıradaki Adamı Param Parça Ediyorum Sonra 0 Dan Başlayıp Yeni 1. Olan Adamı Trollüyorum :p
Sırf Troll Amaçlı Bile Oynanabilen Bir Oyun :p

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
İyi tarafından bakın; belki sizi sürekli yiyen, sinir eden birisini patlattınız. O da az stres atmaz. :)

O bahsettiğim tekniği daha ilk deneyimimden sonra yazmaya karar vermiştim. Aceleci davranmışım. Tekniği fazla uygulamak riskli olduğu için çoğu zaman hayvanat kadar olup benden büyük birisi tarafından yendim, bazen de karakterim yavaş hareket ettiği için bölünenleri yetişemeyip diğerlerine kaptırdım.

Tekniğin oldukça fazla yan etkisi var tabi. Hatta bu tekniği birisi benim aleyhime işlendiği vakit bunu tersini çevirecek bir tekniği bile başardım. Önceki tekniğimi uygulayan arkadaşın amaçladığından kendisine daha da beteri oldu diyebilirim. :D (Cidden, süper kahkaha atmıştım o vakit.)

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Ah Can Ah :p

Team Olarak Oynadığında 3-4 Kişi İle Sunucuyu Ele Geçirebiliyorsun Sürekli Birbirini Feedliyerek Falan Filan :D Ama Burada Daha Ortam Çıktığını Görmedim Şöyle Günde 30 Dk 1 Saat Oynanıp Dozunda Bırakılsa Güzel Oyun Aslında :)
FFA içerisindeki 'team'den bahsediyorsan o bi' süre can sıkıyor. Üstelik grup olduğun kişininde güvenilir olabileceğinin de garantisi yok. Normal Team modundayken ki yenen tarafta olduğun zaman eğlence o zaman başlıyor. (Her ne kadar büyümen uzun sürsede...) 10-15 kişi rakip takıma atağa geçtiğin zamanda dalıyorsun falan süper zevkli oluyor. 25 tane yaklaşık 600'erlik bir takımla daldığımı hatırlıyorum. Abartıyorsam bende bir şey bilmiyorum. :)

umut_

En iyi cevaplar
0
FFA içerisindeki 'team'den bahsediyorsan o bi' süre can sıkıyor. Üstelik grup olduğun kişininde güvenilir olabileceğinin de garantisi yok. Normal Team modundayken ki yenen tarafta olduğun zaman eğlence o zaman başlıyor. (Her ne kadar büyümen uzun sürsede...) 10-15 kişi rakip takıma atağa geçtiğin zamanda dalıyorsun falan süper zevkli oluyor. 25 tane yaklaşık 600'erlik bir takımla daldığımı hatırlıyorum. Abartıyorsam bende bir şey bilmiyorum. :)

Canlı Yayında Olan Adamalrı Trollemekte Güzel Oluyor Tabi Sunucu Dolu Olmayıpta Girmeyi Başarabilirsen :D

umut_

En iyi cevaplar
0
Aktif Olan Varsa Haftanın Son Günü Birşeyler Yapalım Birlikte İsteyen Olursa Bir Ip De Buluşalım

umut_

En iyi cevaplar
0