Tabi çokta oyuna bağımlı kalmamak gerek.2 saatlık uğraşın sonunda moon 'u geçtim ve 2. oldum. beni yediler sonra![]()
strees oynamayın![]()
Ah Can Ah2 saatlık uğraşın sonunda moon 'u geçtim ve 2. oldum. beni yediler sonra
strees oynamayın![]()
Team Olarak Oynadığında 3-4 Kişi İle Sunucuyu Ele Geçirebiliyorsun Sürekli Birbirini Feedliyerek Falan FilanTabi çokta oyuna bağımlı kalmamak gerek.Hemen pes edesin geliyor onca uğraştan sonra. Ama her pes edeceğiniz zaman oyuna ne amaçla (eğlenmek için) girdiğinizi hatırlayın.
Sent from my iPad using Tapatalk
Benden Sonra Birisi Daha AçmıştıHmm. Oyun bir tek bende bağımlılık,stres falan yapmadı galiba.
Bu arada bu konudan iki tane falan mı var yoksa bana mı öyle geliyor?
Bu taktiği daha demin denedim adamlar artık benim ismimi görünce kaçıyolardı benden büyük olsalar bile bide yanımda dikenli o yeşil şey varsaEğer bir dev hücrenin etrafında yeşil ve tırtıklı şeyler varsa, o tırtıklı şeye, kendisiyle dev hücrenin hizasındaki yöne doğru W tuşuyla hücre fırlatın. (Hücre fırlatabiliyor olmanız için biraz daha beslenmeniz gerekir. Hücrenizi 100-200 kadar doyurmanızı tavsiye ederim) Tırtıklı şey büyüyüp bölünene kadar art arda basmanız gerekecek.
150-200 Kasıp İlk Sıradaki Adamı Param Parça Ediyorum Sonra 0 Dan Başlayıp Yeni 1. Olan Adamı TrollüyorumBu taktiği daha demin denedim adamlar artık benim ismimi görünce kaçıyolardı benden büyük olsalar bile bide yanımda dikenli o yeşil şey varsaArtık onun çevresindeyim bakterileri yiyom büyütüyom dikeni sonra büyük adam geliyor bi fırlatıyom sonra ordaki büyükler onları yiyor ben yiyemiyorum
![]()
İyi tarafından bakın; belki sizi sürekli yiyen, sinir eden birisini patlattınız. O da az stres atmaz.Bu taktiği daha demin denedim adamlar artık benim ismimi görünce kaçıyolardı benden büyük olsalar bile bide yanımda dikenli o yeşil şey varsaArtık onun çevresindeyim bakterileri yiyom büyütüyom dikeni sonra büyük adam geliyor bi fırlatıyom sonra ordaki büyükler onları yiyor ben yiyemiyorum
![]()
FFA içerisindeki 'team'den bahsediyorsan o bi' süre can sıkıyor. Üstelik grup olduğun kişininde güvenilir olabileceğinin de garantisi yok. Normal Team modundayken ki yenen tarafta olduğun zaman eğlence o zaman başlıyor. (Her ne kadar büyümen uzun sürsede...) 10-15 kişi rakip takıma atağa geçtiğin zamanda dalıyorsun falan süper zevkli oluyor. 25 tane yaklaşık 600'erlik bir takımla daldığımı hatırlıyorum. Abartıyorsam bende bir şey bilmiyorum.Ah Can Ah
Team Olarak Oynadığında 3-4 Kişi İle Sunucuyu Ele Geçirebiliyorsun Sürekli Birbirini Feedliyerek Falan FilanAma Burada Daha Ortam Çıktığını Görmedim Şöyle Günde 30 Dk 1 Saat Oynanıp Dozunda Bırakılsa Güzel Oyun Aslında
![]()
Canlı Yayında Olan Adamalrı Trollemekte Güzel Oluyor Tabi Sunucu Dolu Olmayıpta Girmeyi BaşarabilirsenFFA içerisindeki 'team'den bahsediyorsan o bi' süre can sıkıyor. Üstelik grup olduğun kişininde güvenilir olabileceğinin de garantisi yok. Normal Team modundayken ki yenen tarafta olduğun zaman eğlence o zaman başlıyor. (Her ne kadar büyümen uzun sürsede...) 10-15 kişi rakip takıma atağa geçtiğin zamanda dalıyorsun falan süper zevkli oluyor. 25 tane yaklaşık 600'erlik bir takımla daldığımı hatırlıyorum. Abartıyorsam bende bir şey bilmiyorum.
Sent from my iPad using Tapatalk
Gecenin Son Saatlerindeyiz Gelen Yok Hiç 4-5 Kişi Olsak Başlayalımda Pek Tutmadı Forumda Konu Sanırsambana uyar haftasonu boşum
3 Olduk İsterseniz Başlayalım Gelecek Olanlar İsimlerine [McTR] Tagı Alıp Gelsin 30 Dk Kadar Oynayalım Sol Altta BuluşalımBen gelebilirim.