- En iyi cevaplar
- 0
Geçmişten BakBida bi atsana gene kaldırırsın kanalın ismini unuttum![]()
Geçmişten BakBida bi atsana gene kaldırırsın kanalın ismini unuttum![]()
Bu Forumda Bekleme Hiç Kardeşim Kaç Hafta Oldu Bir Kere Bile Birinin Aynı Ip Ye Girdiğini Görmedim Sadece @Sarper170 Görmüştüm O KadarIP yollayında girelim...
Ip atıversene canum oynuyorsan sıkıldımBu Forumda Bekleme Hiç Kardeşim Kaç Hafta Oldu Bir Kere Bile Birinin Aynı Ip Ye Girdiğini Görmedim Sadece @Sarper170 Görmüştüm O Kadar
Bazı Forumlarda Forum İçi Düşmanlıklar Bile Çıkmış +10 K Mesajlı Konular Var Burada Toplasan Sunucu İşleri Hariç Forumda Olan 10 Aktif Kişi Olmadığı İçin Pek Gideri Yok![]()
Ip verirseniz bende gelebilirim.Ip atıversene canum oynuyorsan sıkıldım![]()
Ctrtl+w = Team Tarzı Yazılarla Dolaşanları HatırladımLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
"Örneğin, crtl+w tuş kombinasyonu oyuncuya maksimum bir güç sağlıyor. alt+f4 parçalarıyla birlikte dağılan parçalarınızı yeniden bileştirebiliyor ve güçlenebiliyorsunuz. Önemli bir tuş olan ve tarayıcıyı yenilemeye yarayan f5 tuşu ise ilk 10'da yer alan kişileri banlıyor."
Cidden bu yazıyor :'(
Ben neyim ;(Bu Forumda Bekleme Hiç Kardeşim Kaç Hafta Oldu Bir Kere Bile Birinin Aynı Ip Ye Girdiğini Görmedim Sadece @Sarper170 Görmüştüm O Kadar
Bazı Forumlarda Forum İçi Düşmanlıklar Bile Çıkmış +10 K Mesajlı Konular Var Burada Toplasan Sunucu İşleri Hariç Forumda Olan 10 Aktif Kişi Olmadığı İçin Pek Gideri Yok
DevamGençler ben başladım buyurun kodumuz:
connect ("ws://109.237.25.105:443")
ve kullanıcı adınızın başına [M8] koymayı unutmayın iyi oyunlar!
Ben [M8] BAKLAVA,
YEDİLER
Geldim[McTR] Taglarınızı Alıp Gelin Gençlik Az Oynayalım Oyun Yeni Başladı
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.