Agar.io'yu rezil ediyoruz..

TheEverCraftTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Az önce oynuyordum nickim "GüvenilirTeam" 'dı "Pro'yum W=TEAM" diye bi adam geldi bana bi parçasını verdi takım olduk işte 2 saattir oyundayız 25000 puan kastık yerlere zor sığıyoruz ben 5 dakika kayıp oldum bi adamı yemek için gittim yedim felan arkadaşıma geri döndüğümde başkasıyla takım olduğunu gördüm ve benim üstüme atlayıp yedi işte agar.io'yu rezil eden ülkemiz, düşünceleriniz?

- Hayatımda bu kadar özür dilerim insan görmedim.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Böyle gereksiz , basit , anlamsız bir oyunda bu kadar hırs yapıp birine hakaret etmek , böyle bir davranışta bile bu insanın ülkesini rezil ettiğini söylemek...Biraz ahmakça sanki.

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu hayatta en az düşünülecek ve değer verilecek, ardından insanlara hakaret edilecek en son oyun agor.io şaka agar.io'dur :D

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bir oyunda bir adam ffa gibi bir modda istediğini yaptığı için küfür edip ülkeyi kötülemek?

DenizCan_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
agar io diyince küfür ihanet gelıyor aklıma

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Konunun ne kadar saçma olduğunun farkında mısın?

Sent from my ASUS_T00I using Tapatalk

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Oyun Bu Dostum Ve Her Pvp İşeren Oyunda Var Bu Babana Bile Güvenmeyeceksin Bana Feed Atan Adama Ben Virüs Atayım Hemen 1. Olayım Kafasına Bakacaksın FFA Modunda Team Olmak Saçmalık Zaten İllaha Team İstiyorsan Team Modu Var Git Oradan Oyna ?