Age of Empires 4

Ragnar the Brave

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
36
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
14
Puanları
610

age-of-promo.png

Age of Empires 4
Herkese merhaba. Bugün sizlere Microsoft'un en son düzenlenen Gamescom etkinliğinde sürpriz bir fragmanla müjdelediği Age of Empires 4'ten bahsetmeye çalışacağım. Her şeyden önce konuya fransız kalanlar için Age of Empires hakkında bir iki kelam edeyim. Microsoft Stüdyoları 1997 senesinde Ensemble Stüdyoları geliştirimiyle Age of Empires'ın ilk oyununu yayınladı. Gerçek Zamanlı Strateji türüne dahil olan bu oyun türdeşlerinin arasında önemli bir konuma sahiptir. Birkaç resimle oyunu anlatacak olursak:
age-of-empires-pc-019.jpg
- Age of Empires'ın ilk oyunu. Yakın zamanda HD versiyonu ile ilgili fragman yayınlandı. Umarım yakında satın alabiliriz.

Istanbul_AoE2.png
- Geçtiğimiz yıllarda steam üzerinden HD versiyonu çıkmış olan Age of Empires 2. Tam bir efsane!

5910e1d25bafe36f8c66c302.jpg
- Serinin çıkmış olan son oyunu Age of Empires 3. İki boyuttan üç boyuta geçişte bir adım.

Oyunlarımızı sıraladık şimdi asıl konuya gelebiliriz, Age of Empires 4. Açıkcası bundan iki yıl önce duysam balon haber derdim ancak fragmanı gördüğümde işler değişti. Fragmanda oyunun mekaniğiyle ilgili bir şey anlatılmasa da içeriği az çok göstermeye çalışmışlar. Fragmanda Antik Yunan ve Roma'dan başlayıp Japonya'ya kadar uzanan resimler sıralanmış, burdan anlıyoruz ki Age of Empires 3'te olduğu gibi taraf seçeneklerimiz bol olacak. Gönül ister ki oyun hakkında sizlere daha fazla bilgi sunayım ancak Microsoft'un yayınladıkları ve benim yorumlayabildiklerim bu kadar. Umarım sizlere güzel bir konu hazırlayabilmişimdir. İlerde açacağım konularda görüşmek üzere, sağlıcakla. :)

İzlememiş olan olur, fragmanı buraya iliştiriyorum.

 


dostveviski

Yazıyor...
Sponsor
Mesajlar
804
En iyi cevaplar
17
Beğeniler
419
Puanları
990
Ruh hali
Hala çıkacak bu ne bee
 

utreth

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
29
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
7
Puanları
110
Oyunu çok beğendim.
Süper olmuş.
 

Üst