blade20090999
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Seni uyardım sadece bak paylaşırsan uyarı alırsın diye.Ve ayrıca emin ol bu forumda senden çok şey gördümNeyse uğraşamıcam.Satılması durdurulmuş bir oyunun versiyonunu paylaşıyorum ve üstünü çizeyim steam'deki Extended Edition zaten bunu satın alıcam bende bunun kendine özel serverleri var.Benim bahsettiğim age of mythology ise aynı oyun değil biri geliştirilmiş diğerinin satışı durdurulmuş ha yok illa kavga edicem diyorsan durma devam et.Çünkü sana diyebileceğim tek bir şey var ben crack paylaştımmı yok e daha ne uzatıyorsun ? paylaşırsam senin haberin olurmu yok.Ayriyetten forum kurallarını tekrar oku ve gör paylaşayim lafıyla kimse uyarı yemez.
Oğlum sen böyle değildin ne oldu sana sajkdgajhgfaukfghjwakgjahekfjaehjgfaeSeni uyardım sadece bak paylaşırsan uyarı alırsın diye.Ve ayrıca emin ol bu forumda senden çok şey gördümNeyin ne olacağını senden çok iyi bilirim."Bu hesapla mı?" diyeceksin...Hayır...Eski hesabım @ByTheEfsane (Sildirmek için başvuruda bulundum)...Ve burada herhangi tartışma yok.Sadece senin kanmak istediğin bir tartışma var.
Just Do It m8*Oğlum sen böyle değildin ne oldu sana sajkdgajhgfaukfghjwakgjahekfjaehjgfae
Shia seni gaza mı getirdi ne yaptı bırak şu adamı asdfaehn
indirimlerdeyken alsaydın keşke :/Ben karta para attığım gibi bu hafta alıyorum.Age of mythology extended edition'u videosunu da çekicem![]()
Valla kardeş 50 liranın hesabını yapamıcağım kaçırdım diye bekleyememindirimlerdeyken alsaydın keşke :/
yok la alma demedim sadece dedim işte öyle :/Valla kardeş 50 liranın hesabını yapamıcağım kaçırdım diye bekleyememoyunun bağımlısıyım
![]()
Np knk ben seni anladım.yok la alma demedim sadece dedim işte öyle :/