zRedDragon
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bence Rosentrot ,KadirBerk,LegendWH,Mcriltrot,Wither Adlı Arkadaşlara Sorarsan Yardımcı Olabilirler.
belki 200 gb değilde 2 gb olsa bile şükrederim200 GB Ramlı Sunucum Olsaydı Oyunlar ve Minigamelerle Doldururdum![]()
gereksiz post kasıyorsunuzEDİTrofil Fotoğrafın cHoK ShEkILmİS Nerden Buldun YHAA .d
Bunu yazarken post kastı*Sonradan Düzenledim.Sen Yorum Atmasaydın POST OLMAYACAKTI !![]()
düzenleme butonu koyulmuş oraya.Sonradan Düzenledim.Sen Yorum Atmasaydın POST OLMAYACAKTI ![DOUBLEPOST=1433701167][/DOUBLEPOST]Pardon O Konuyu Başlatan Adam POST ATMASAYDI BENİM O YORUMUM POST OLMAYACAKTI !
![]()
![]()
Farkında Olmadan Post Kasan BenBunu yazarken post kastı*
Ben yardımcı olamam zaten. Minecraftplayerr veya sergun26 veya Rankod yardımcı olamaz zaten onlar forumun en iyi skript yazanlarından biri değil zaten. Rankod ayrıca javaya başlamadı zaten...Bence Rosentrot ,KadirBerk,LegendWH,Mcriltrot,Wither Adlı Arkadaşlara Sorarsan Yardımcı Olabilirler.
BunudaOnu geçtim tamam ağırlık olayını boşverin onu hallederimde mesela kırık taşları toplam 64 lü alabiliyoruz bunun sayısını 10 a düşürmek istesem nasıl yapabilirim ?