Ağlamak isteyenleri bekleriz gececi tayfa

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne günlerdi değil mi? İnternet kafelerin hep Counter-strike 1.6 ve metin2 ile dolduğu zamanlar. Wolfteam oynayıp "GÜNÜ BİTMİŞ ZAIT'IN LAN" diye bağıran çocuklar olmadığı zamanlar. Hepimizin fakir fakir oynayanlara baktığı zamanlar. Şimdi sizi ağlatacak bir şey gönderiyorum. Bu eski metin2 kardeşliğine gelsin...

O zamanlar çoğu insanın kalbinde taht kurmuş zamanlardı. Bir şeyin değeri gidince anlaşılırmış işte. Benim düşünceme göre gelecek hiçbir zaman veya hiçbir oyun o zamanki oyunların yerini tutamaz. Göz yaşlarınızı tutmaya çalışmayın. Biliyorum. Hepimiz ağlıyoruz :'(

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
hala köpeklerin öldüklerin de çıkardıkları ses geliyor aklıma bu müziği dinleyince :/
Benim amcam o zamanlar 60 seviye falandı. Ben 9 seviyeydim. Gel kapışalım dedi. Tek attı bana. O zaman çok pis sinirlendim. Kaç yılımı verip intikamımı aldığımda gözümden yaşlar akıyordu. Ama 18. seviyedeyken kaplan zırhına + bastıkça parladığını görünce oyunda hata olduğunu düşünmüştüm :D

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bende Conquer ve Knight olduğu zamanlardaki internet cafeleri anlatacaksınız sanmıştım :(
O meteor düşürünceki olan sevinç cafede bağırma falan milletin etrafına toplanması falan yani :(
1.5 atardık la o zamanlar biz :(

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
Oyunda Dolunay Kılıcı düşürünce sevinçten evin içinde tur atmıştım.
Ciddiyim gözümden yaşlar geldi.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Aklıma demircinin yaktığı dolunay gelince nefret edesim geldi.
Ağlamadım ama pişmanlık duyuyorum neden oynadım diye.

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ulan hiç unutmam internet kafede az mı oynardım metin 2 yi. Evde bilgisayar ve internet olmadığından her cumartesi 1 saatliğine metin 2 oynardım. Ama o 1 saatlik oyun o kadar doyurucu gelirdi ki... 1 hafta yeterdi bana o. 1 hafta boyunca o kısacık zaman dilimi olan 1 saatin hayalleri ile uyurdum. Peki ya şimdi ? Evde bilgisayar ve internet var ve günde 8 saat başındayım. hiçbir şey eskisi gibi değil. Eski zamanlara dönmek için neleri feda etmezdim...

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Bu arada hala anlayamadım neden oyunun adı Metin 2? Önceden Metin diye bir oyun da yoktu? :S

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Ölümcül plaka zırhı lonca demircisinde +9 yaparken yandığı gün oyunu bırakmıştım. Sonra tekrar başladım tabi
Şimdi oyunu ne hale soktular kurt falan geldi karakter olarak, adeta bir volftü

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Oyunu sevmesem de sırf bu müziği tekrar duyayım diye tekrardan oyunu indirmiştim. 1 gün boyunca müziklerine doyduktan sonra yine sildim :(