AgreNetwork sunucusuna yetkili arıyor detaylar içeride

AgreNetwork1

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar ben furkan 22 yaşındayım 2 yıldan beri sunucu işleriyle uğraşıyorum eskidende insanlara adımızı duyurduğumuz sunucumuzu tekrardan açmaya karar verdik yetkili ekibimizi ararız
alınacak yetkililer:site görevlisi discord görevlisi destek taleb görevlisi ve yardımcı alımımız var sizleri tanıdıgımız güvendigimiz zaman yetkiniz terfi ettirilecek emekleriniz yere gelmeyecek
discord adresimiz:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

SUNUCUYA KATILMASI İÇİN BİR DAVET GÖNDERDİN​

AgreNetwork - Türkiyenin Minecraft Sunucusu​

ticket-0079
Katıldın

örneğin ticket numarası var yukarıda bize duyurudaki formu ticket üzerinden atıcaksınız başarılar diliyorum

C4Narrowly

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Profesyonel olarak çevremdeki insanlarında beğendiği bi mimarlığım var ancak başka bir şekildede yetkili olup sunucunuza katkıda bulunabilirim.discordunuza ulaşamadım geri dönütünüzü bekliyorum

Son düzenleme:

DarKerem

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Profesyonel olarak çevremdeki insanlarında beğendiği bi mimarlığım var ancak başka bir şekildede yetkili olup sunucunuza katkıda bulunabilirim.discordunuza ulaşamadım geri dönütünüzü bekliyorum
knkm ben bu sunucuda rehberim dc :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(süresiz istediğin zaman girebilirsin) boşluğu kapat ve entere bas (discorda girince sohbete !ip yazman yeterli olacaktır)