Ağustos Ayında Gelecek Stardew Valley Multiplayer Güncellemesi

Adrastos

Statsanwalt
Emekli
.
Mesajlar
394
En iyi cevaplar
11
Beğeniler
918
Puanları
960
Ruh hali



Ağustos Ayında Gelecek Stardew Valley Multiplayer Güncellemesi
Selam okurlar! Stardew Valley için çokça beklenen çok oyunculu güncellemenin bir süredir beta sürümü var, ancak PC'de ki ilk çıkışını düşünebileceğinden daha erken yapmak üzere. 1 Ağustos'tan itibaren arkadaşlarından küçük bir yardım alarak büyükbabanın çiftliğini yeniden inşa etmelisin.

Stardew'e yeni gelecek güncelleme arkadaşlarınla birlikte çalışmaktan ibaret. Siz ve üç oyuncuya kadar, hayallerinizdeki çiftliği yaratabilir ya da bazı canavarlarla baş başa bırakabilirsiniz. Bu güncellemeyle beraber çok oyunculu modunda arkadaşların çiftliğini ziyaret edebilecek.

Ekstra bir el seti ile vadinin işlerini üstlenmenin yanı sıra, çok oyunculu da sunacak çok şey var. Bütün oyuncular birbirleriyle evlenip boşanabilecek. Elbette, yine de Pelican Town'dan gelen genç kızlar veya kadınlar arasında bir seçim yapmayı tercih edebilirsiniz, ancak aynı zamanda bu özel biri için internetten de bir yüzük hazırlayabilirsiniz. Ama işler kötüye giderse, düzeltmenin tek bir yolu var. Evlendiğiniz kişiyle boşanmak veya evlendiğiniz kişiyi engellemek. Başka bir çözüm yolu da var, evlendiğiniz kişinin çiftliğini yok edebilirsiniz.

Çiftliğinize gelen ziyaretçiler çiftliğinize oy verebilecek. Oyun zorluğunuz işe ziyaret eden kişilerin oylarına göre biraz artıp, biraz azalacak.
Ayrıca PC güncellemesiyle, özellikle arkadaşlarınızın kendi kopyalarının olmaması durumunda kaçırmak istemeyeceğiniz bir sürü fırsat geliyor. Bugünden itibaren, 24 saat boyunca, oyunun bir kopyasını %27 indirimli olarak alabilirsiniz.


Unutmayın, bu güncelleme sadece 1 Ağustos'ta Steam, GOG ve WeGame aracılığıyla yapılacak. Diğer platformlar için güncellemelerin sonradan geleceği açıklandı. Oyunun yeni güncellemesi için ilgiler oldukça büyük.

Teşekkürler
Konumu okuduğunuz için teşekkür ederim herkese iyi forumlar!

 



Üst