Ah Şu Factions Server'leri..! Tekrar'ı Bir Bırakamadınız.(Eleştiri Yazısı)

Yazıyı Okuduktan Sonra Factions Oynamaya Devam Edecek Misiniz!?

• Kullanılan toplam oy
    40

MarussiA

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler illa rpg istiyorsanız benim mimarim iyidir forumda torres diye bi arkadaşta var ortaçağ uzmanı onladı birleşiriz açmak isteyen arkadaş için bedava map yaparız sonra arkadaşa mapı upload ederim oda plugin felan bulsun isteyenler yoruma bi katılıyorum atsınlar...

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Gerçekten çok doğru bir düşünce sistemi faction serverlerden ne anladıklarını bende bilmiyorum 2-3 server denedim bu zamana kadar saçmalık genellikle üstüne dia set çekip sete pro4 basan abiler ormanda dolaşıp zırh takmayanları veya başka insanları kesiyor
VİP denen abiler minecraftı çok iyi oynadığını sanıyor...
Factions türü serverler vakit öldürmek için kullanılabilir

Ancalagon

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar adam gibi sw ariyorsaniz mythcraft var eternalcraft var ama gercekten adam gibi sunucu bulmak az belki bi ara minecratturk uyeleri olarakbtoplaniriz rpg server yapariz dicem haritayi ben yaparim dicem ama bu sefer de siz istemiceksiniz
Factions serverlerin de modasi kisa surede gecer bole olursa :p

Mahoni

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok haklısında biraz boşluklu resimli felan yapsaydın :D hepsini okuyamadım :D

Themistocles

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Verebileceğim bu linkten açılmamış,açılacağı kesin olan,tanıtım konularında aşağıda bulunan,tahminen 20 den fazla oyuncusu bulunan,konusu oldukça ilgimi çektiği için paylaştığım roleplay sunucusuna ulaşabilirsiniz.

Not ; Sunucunun sahibi değilim,sırf hoşuma gittiği ve genel olarak roleplay sunucusu arandığı için paylaşma ihtiyacı duydum.

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Verebileceğim bu linkten açılmamış,açılacağı kesin olan,tanıtım konularında aşağıda bulunan,tahminen 20 den fazla oyuncusu bulunan,konusu oldukça ilgimi çektiği için paylaştığım roleplay sunucusuna ulaşabilirsiniz.

Not ; Sunucunun sahibi değilim,sırf hoşuma gittiği ve genel olarak roleplay sunucusu arandığı için paylaşma ihtiyacı duydum.

Güzel hortlatma..

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Bence factions server gece gündüz lapislazuli kırmak p4 set yapmak için uğraşmak yaptıktan sonra edit itemleri olan vip tarafından kesilmek ve bunlaıma girmek sw ye sövüp banlanmaktır.

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lapis Veya Hammadesi Olmayan Şuana Kadar Bir Server Gördüm..............

Themistocles

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana kalırsa tüm faction sunucuları saçma.Eşya kasma merakı,güç problemi olan kişiler girip egolarını tatmin edebilirler.

Not ; Kimse üstüne alınmasın bu benim görüşümdür.Tartışmaya açık değildir,tartışmaya çalışana cevap bile vermeyeceğim.