Ahh Eski Günler... (Mafia)

CezzarEfendi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler Selamün Aleyküm.
Aranızda oynayan var mı bilmiyorum ama bugün sizlere ''efsane'' oyunlardan birini takdim edeceğim. MAFIA.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Aslında şimdi videolarını tekrar izleyince bize oyundan ziyade birçok ders de verdiğini farkettim.(Cidden) Sam, Paulie, Tommy, Salieri...
OYNAMAYANLARA ŞİDDETLE OYNAMALARINI TAVSİYE EDİYORUM
Müziği yeter (Bütün müzikleri koymuşum :D) :

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Mafıa 2'nin sonunda ağlamayan var mı ?
Mafia 2 diyolar @CezzarEfendi adlı kardeşim... Bunlar mafia 1'i oynayıp o muhteşem aile ve kardeşlik duygusunu, o muhteşem atmosferi ve detaylica işlenmiş hikayeyi tatmadıkları için mafia 2 denilen saçmalıktan zevk alıyorlar ...

Çıktığı senelerde daha çocukluk yaşlarımda beni okadar etkilemiştiki harika bir senaryosu var. Ayrıca hayatımda oynadığım en zor oyun !! Özellikle o araba yarışı sahnesi neydi öyle.

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mafia 2 diyolar @CezzarEfendi adlı kardeşim... Bunlar mafia 1'i oynayıp o muhteşem aile ve kardeşlik duygusunu, o muhteşem atmosferi ve detaylica işlenmiş hikayeyi tatmadıkları için mafia 2 denilen saçmalıktan zevk alıyorlar ...

Çıktığı senelerde daha çocukluk yaşlarımda beni okadar etkilemiştiki harika bir senaryosu var. Ayrıca hayatımda oynadığım en zor oyun !!
Oyunun kavgasını yapan arkadaşı kürsüden alıyoruz.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim sen Mafia 1'i seversin ben Mafia 2'yi niye bunun kavgasını çıkarıyorsun anlamış değilim.
Zamanında hayal edemiyeceğin kadar etkilendim gerçekten o mafia 2 denen illet hiçbişey yani ayrıca bu şekilde düşünen tek ben değilim çoğu yabancı forumda kavgalarına şait oldum. Aynı defend kebab gibi genelleşmiş bir şey. Sandığın kadar küçük değil.

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zamanında hayal edemiyeceğin kadar etkilendim gerçekten o mafia 2 denen illet hiçbişey yani ayrıca bu şekilde düşünen tek ben değilim çoğu yabancı forumda kavgalarına şait oldum. Aynı defend kebab gibi genelleşmiş bir şey. Sandığın kadar küçük değil.
Mafia 1 denen şey hiçbir şey , o nasıl oyun öyle ?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Mafia 1 denen şey hiçbir şey , o nasıl oyun öyle ?
İşte bende bunu diyorum. Dik kafalısınız yazdığın şeye bak. Beni bukadar çok etkileyen bir oyunu 1 saniye bile oynamadığın halde "O nasıl oyun öyle" diyerek beni kışkırtırsan seni çok üzerim kardeşim.

2002'nin oyununu grafikleriyle eleştiricek kadar neyse 2002 yapımı olmasını geçtim, mafia gibi hikayesi ile ünlü olan bir seriyi grafikleriyle eleştiricek kadar dik kafalısın. bir şey demicem sana.

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşte bende bunu diyorum. Dik kafalısınız yazdığın şeye bak. Beni bukadar çok etkileyen bir oyunu 1 saniye bile oynamadığın halde "O nasıl oyun öyle" diyerek beni kışkırtırsan seni çok üzerim kardeşim.

2002'nin oyununu grafikleriyle eleştiricek kadar neyse hadi onu geçtim Mafia gibi hikayesi ile ünlü olan bir seriyi grafikleriyle eleştiricek kadar dik kafalısın heralde bir şey demicem sana.
Sen kendini avut şapşik.

CezzarEfendi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Çıktığı senelerde daha çocukluk yaşlarımda beni okadar etkilemiştiki harika bir senaryosu var. Ayrıca hayatımda oynadığım en zor oyun !! Özellikle o araba yarışı sahnesi neydi öyle.
Aynen kardeşim. O yarış bölümünde az sövmedim. En sevdiğim bölüm otoparktaki çatışmaydı. Ne günlerdi bee...

@Kovalski Küçüktük, İngilizcemiz fazla yoktu ama şimdi daha iyi anlıyorum senaryoyu... Ciddi ciddi bize ders veriyor hayatla alâkalı. O Sam'in son sözleri... ''Friendship ain't worth shit...'' Mafia 2... Ehh... Fena sayılmaz. Ama ilk oyunun yerini kesinlikle tutamaz. Zaten Tommy'i öldürenlerin Mafia 2'dekilerin olduğunu görünce baya üzüldüm... Film gibi oyun yapmışlar ya... Ben de senin gibi bu oyunun tesiri altında kalanlardanım.

Mafıa 2'nin sonunda ağlamayan var mı ?
Yani. Öhöm.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Aynen kardeşim. O yarış bölümünde az sövmedim. En sevdiğim bölüm otoparktaki çatışmaydı. Ne günlerdi bee...

@Kovalski Küçüktük, İngilizcemiz fazla yoktu ama şimdi daha iyi anlıyorum senaryoyu... Ciddi ciddi bize ders veriyor hayatla alâkalı. O Sam'in son sözleri... ''Friendship ain't worth shit...'' Mafia 2... Ehh... Fena sayılmaz. Ama ilk oyunun yerini kesinlikle tutamaz. Zaten Tommy'i öldürenlerin Mafia 2'dekilerin olduğunu görünce baya üzüldüm... Film gibi oyun yapmışlar ya... Ben de senin gibi bu oyunun tesiri altında kalanlardanım.

Yani. Öhöm.
olum benim psikolojimi bozmuştu o oyun. Yani öyle basit bi senaryo değil ya gerçekten değil muhteşem bir şey. Gerçekten ordaki mafia üyeleriyle kardeşin kadar yakın oluyosun felaket derecede güzel bir arkadaşlık var özellikle araba temin ettiğimiz o kekeleyen adamı asla unutmam ben reyiz :D

CezzarEfendi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
olum benim psikolojimi bozmuştu o oyun. Yani öyle basit bi senaryo değil ya gerçekten değil muhteşem bir şey. Gerçekten ordaki mafia üyeleriyle kardeşin kadar yakın oluyosun felaket derecede güzel bir arkadaşlık var özellikle araba temin ettiğimiz o kekeleyen adamı asla unutmam ben reyiz :D
Ralph :D Ben Vincenzo'yu (Bize silah veren) çok severdim :D