Ahmet Alperen [BB] Build Battle Plugin Paketi {1.8}

AhmetAlperen

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Evet Başlıktada Gördüğünüz gibi Size Build Battle Plugin Paketimi Sunuyorum.
Önemli: Sadece Spigot Uyumludur(1.8) Craftbukkit'de hata çıkabilir.

Bilgi ve Pluginler

22 tane Plugin var.
Listesi

Biraz Uzun Kusura Bakmayın.
-
-
-
-

her şey Ayarlı Essentials Warp bile Siz sadece gereken yerleri ayarlamanız lazım
mesela ChestCommands'da ki menulerde Yakında yada Coming Soon Yazan yerlerin altında permissionlar var onları PermissionEx den oyuncunun permlerine ekliyebilirsiniz size bırakılmış bir şey.
Birde bu videodan haritaları ayarlayabilirsiniz.

İndirme Linki
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Servere göre düzenleyebilirim,Özelden yazabilirsiniz (Skype; aalperenguven)​

Edit: Lütfen plugin paketini kullandığınızı yazınız :) Emeğe Saygı

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yararlı olmuş ama sen bunu paylaştıktan sonra çoğu kişi sadece build battle içeren sunucular açmaya yönelecek :)

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Açıkcası gerekli gereksiz her türlü eklenti var.

Kısa bir örnek ile NoCheatPlus.Oyuncular X-Ray açsa veya Kill-Aura, ne fayda amaç zaten yapı kapışması...

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Ben basarılı bulamadım. BuildBattle için cok fazla plugin var. Craftbukkit'te zaten bulunan özelliği yok sayıp 2 plugin eklemissin. ProtocolLib, Mvm Core, WorldGuard tarzı pluginlerin bu pakette isi ne olabilir ki.
Ayrıca ufak boyutlu pluginlerin daha az tps lag yaptığı kanısındayım. Birkaç kisi bu paketle oynarsın belki fark edilmez fakat yüzlerce kisi oynadığında anlık hatta uzun süreli kasmalar olabilir.
Yanlıs biliyorsam aydınlatırsanız sevinirim. "Hayır, birçok kisinin girdiği sunucuda 705 kb lik pluginle 12 kb'lik ortalama aynı özelliklere sahip perm & group plugini sunucuyu aynı oranda yorar" gibi. @IRFN @DonduranAtes @Himmetry

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Dosyanın boyutuna bağlı değil, ben 6KB eklentiyle sunucuyu Lag'dan bile çökertirim istesem yanlış olur öyle demek fakat çoğu boyutu yüksek eklenti evet küçük eklentilerden daha çok yormakta sunucuyu. Build Battle için eklenti paketi yapmak komiğime gitti çünkü yabancı piyasada millet bunun eklentisini yaparken biz paketini yapıyoruz, ihtiyacı olan birinin bile bunu kullanacağını sanmıyorum.
Yinede koskoca md5 gibi birinin ve Java developer'ların kaç yüz kb'lik basit bir görevi olan plugini bukadar geniş yazması garip bence. Link atabilirim group + perm sistemli 12kb'lik pluginler var. Zaten olay birkac satırdan ibaret onu komutlara confige göre ayarlıyosun. 700kb dile kolay, sistemi perm olan bi pluginin 700+kb olması icin yüzlerce gereksiz class acılıp icine qşlıjweldıuahsdjnahsd falan yazılması lazım satırlarca. :p