Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Güzel ama
1.8 kullanan kişi 1.8.7 son sürüm olduğu için onu kullanır bence.. UnioAntiCrash gereksiz
FrameProtect wgden ayarlanıyor
Warpportals gereksiz multiverseportals varken
Motdmanager gereksiz server. Propertiesden ayarlanır renkli
Ve çok ağır paket olmuş minventoryies dragontravel vs.. Gereksiz

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Bence gayet güzel olmuş. Ama dedikleri gibi hazıra alıştırmamakta fayda var.

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
eline sağlık usta.
AhmetMelih Is Back
eyw ahmet başkanım teşekkür ederim.Güzel paket olmuş.
Ahmet yaparda güzel olmazmı beğendim, ellerine sağlık.
önlerden park edeyim buralar degerlencek :)
Güzel +1[DOUBLEPOST=1437693662,1437693463][/DOUBLEPOST]ArmorWeight plugini zırhlar guclendikce yavaşlık ekleyecek güzel bir fikir tebrikler
Ellerine sağlık beklentinin üstünde bir paket :)
Gerçekten Harika Bir Paket Olmuş Alışılmışlıklardan Öte Ve Çok Güzel Bir Plugin Paketi Olmuş. :)
Teşekkürler :)

Survivalll :( ?
Ellerine sağlık*
İlerde yeni türde paketlerde gelecek.

Sonra Diyorlar Neden Saçma Sapan Sunucular Çoğaldı Neden Türkiye Gelişmiyor
Alıştırdınız Hazırcılığa Paylaşmayın Şöyle Paketler Piyasadaki Sunucuların %90'ı Hazır Paket + V€L€D Yönetim + 0 Oyuncu Kalitesi Az bir şey Öğrensinler Forumda Şu Dakika Başı Skript Soranlar Plugin İsmi Soranlar Bile Bir Emek Veriyor Bunlar Direk İndir Sunucuyu Aç Kafası Sen Emek Veriyorsun Bari Git Parayla Sat Gereksiz Sunucuları Görmeyelim Sıktı Artık Hepsi Birbirinin Klonu :S
gzl paket ama bence hazır paketler paylaşmak yerine rehber konulara ağırlık vermelisiniz.. millet hazıra alışıyor.. sonra bütün sunucuclar klişe oluyor.. sunucu açanları fikir bulmaya teşfik etmeliyiz !
Bence gayet güzel olmuş. Ama dedikleri gibi hazıra alıştırmamakta fayda var.
Teşekkürler, Ben zaten bu pluginler direk sunucuya atılsın amacıyla paylaşmıyorum, ana dosyalar gibi bir şey, İstiyen bitkaç ayarlı birkaç pluginini sunucuya atar, diğeri düzenler kullanır. Amaç Sunucu sahiplerine yardımcı olmak :)

Güzel ama
1.8 kullanan kişi 1.8.7 son sürüm olduğu için onu kullanır bence.. UnioAntiCrash gereksiz
FrameProtect wgden ayarlanıyor
Warpportals gereksiz multiverseportals varken
Motdmanager gereksiz server. Propertiesden ayarlanır renkli
Ve çok ağır paket olmuş minventoryies dragontravel vs.. Gereksiz
Önerileriniz için teşekkürler, Crash sorunu 1.8.7 ile düzenlendi ancak daha geride kaç tane version kullanan sunucu var, 1.8.7 kullananlar silebilir,
Warpportals warplar arasında kullanıyor multiverse ise dünyalar (hiç şuana kadar kullanmadım)
Motd konusundada \u00a7c şeklinde renk belirlemek epey zor oluyor, onu nasıl yapılacağıyla ilgili yardım bölümüne ekleme yapılacak
Söylediklerinizi dikkate alacağım yeni versionlarda silinebilir yada daha az ramlı sunucular için ekstra az pluginli paket eklenebilir

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Teşekkürler :)

İlerde yeni türde paketlerde gelecek.

Teşekkürler, Ben zaten bu pluginler direk sunucuya atılsın amacıyla paylaşmıyorum, ana dosyalar gibi bir şey, İstiyen bitkaç ayarlı birkaç pluginini sunucuya atar, diğeri düzenler kullanır. Amaç Sunucu sahiplerine yardımcı olmak :)

Önerileriniz için teşekkürler, Crash sorunu 1.8.7 ile düzenlendi ancak daha geride kaç tane version kullanan sunucu var, 1.8.7 kullananlar silebilir,
Warpportals warplar arasında kullanıyor multiverse ise dünyalar (hiç şuana kadar kullanmadım)
Motd konusundada \u00a7c şeklinde renk belirlemek epey zor oluyor, onu nasıl yapılacağıyla ilgili yardım bölümüne ekleme yapılacak
Söylediklerinizi dikkate alacağım yeni versionlarda silinebilir yada daha az ramlı sunucular için ekstra az pluginli paket eklenebilir
multiverse portals ile istediğiniz yerden başka bir yere giden portallar oluşturabiliyorsunuz ister aynı dünya ister ayrı dünya.
\u.. kodlarına gerek yok tek gereken & yerine § kullanmak yeni satır için de §n

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Menü yazıları çok hoşuma gitmedi açıkçası. Ama yinede güzel bir paket olmuş.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cidden güzel paket olmuş ama bence bu tarz plugin paketleri paylaşmayarak insanların kendilerinin bunlar için uğraşmalarını sağlamakta yarar var.
Çünkü sürekli hazır bir plugin paketi ve alıntı maple açılmış sunucular görüyorum.
Bazende parayla yaptırılıp özenilmiş map + bir plugin paketi.
Açıkça bazıları pluginlerin pek önemli olmadığını ve rastgele bir paket indirmenin bunun yerini tuttuğunu düşünüyorlar.
Halbuki pluginler bir noktadan sonra mapten çok daha önemlidir , bunu kavramak gerek.

Yinede güzel paket , uğraşmışsın.

- İyi Forumlar !

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cidden güzel paket olmuş ama bence bu tarz plugin paketleri paylaşmayarak insanların kendilerinin bunlar için uğraşmalarını sağlamakta yarar var.
Çünkü sürekli hazır bir plugin paketi ve alıntı maple açılmış sunucular görüyorum.
Bazende parayla yaptırılıp özenilmiş map + bir plugin paketi.
Açıkça bazıları pluginlerin pek önemli olmadığını ve rastgele bir paket indirmenin bunun yerini tuttuğunu düşünüyorlar.
Halbuki pluginler bir noktadan sonra mapten çok daha önemlidir , bunu kavramak gerek.
Yinede güzel paket , uğraşmışsın.
- İyi Forumlar !

Tamamen kullanan kişiyle alakalı durum, Paketler olmasa satın alınacak.
Yorumunuzun için teşekkürler ancak genel olarak değilde plugin paketiyle ilgili yorumlar bekliyorum.

Zergi

ingilizce havalı söz ;D
En iyi cevaplar
0
Cok güzel efendim başarılarınının devamını dilerim ! <3 <3

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
güzel ama 1.8 de eula yok mu? simplevipperks ün olmaması lazım

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...