Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Tamda bana böyle bir scrooboardstats lazımdı :D

Tüm essentlas pluginleri, worldedit + worldguard, TitleManager(aslında çalışır ama sadece 1.8 oyuncularda işe yarar), ActionHealth(buda titlemanager gibi), ProtocolLib, PlayerParticles, MassiveCore, Factions şimdilik bulabildikelrim bunlar
1.7 için jarı olanlar confiğini kullanabilir. Yazdığınız pluginlerin bazılarındada 1.7 için jar var.

123ozan321

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Faction plugini REZALET !

İlk claimli yerden claimleyebilmek kadar saçma bir şey yok ya .

Hocam lütfen o claim işini düzeltin .

enesusta41

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
kardes tsk ama ben warp yuklemek istiyorum ama bütün sitelerde warpa girin ve ....komutlarını kullanarak warpı ekle diyi .... yazdım çünkü unuttum komutu. AMA sonuç olarak warpı ekleyeceğim mapa nasıl gireceğim örneğin essantial warpa atırom mapı şimdi o mapa girip nasıl o kodları yazcam

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Öncelikle belirtmek gerekirse konun güncel olduğunu varsayarak bu mesajı yazıyorum.
Eklenti paketiniz çok güzel duruyor chat yazıları vesayre. Umarım çeşitli buglar olmaz. Sizin 1.7.2 eklenti paketinizi kullanmıştım ve hatalar vardı. Hataların düzelmiş olması dileğiyle...

AlicanTrn

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emeklerin için teşekkür ederim senin sayende birçok işten kaytarmış oldum :ayran:

Ateslordu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
şu warpları falan nasıl ayarlayabiliriz cevaplarsan sevinirim.
edit:hani o alanda sınırlı warp varya oraya nasıl warp ekleyebilirim yani senin verdiğin warpların yanına.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...