[AhmetMelihTR] Hilje 1.1 Türkçe Plugin Paketi @2014 | 1.7.2 Güncel |

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ahmet foruma dönmen gayet güzel 1 sene önce serverimde ilk senin plugini ni kullandım bu sene thelegend i kullanıyordum fakat nitrado ya uyumsuz çıktı egen7 de yetersiz bu nitrado ya uyumlu mu bu arada skyblock yapsan harika olur

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ahmet foruma dönmen gayet güzel 1 sene önce serverimde ilk senin plugini ni kullandım bu sene thelegend i kullanıyordum fakat nitrado ya uyumsuz çıktı egen7 de yetersiz bu nitrado ya uyumlu mu bu arada skyblock yapsan harika olur
Ahmet geri dönse ilk benim haberim olur :p foruma geri dönmedi ve döneceğini belki bu yaz döner ama sanmıyorum.

ozgursarioglan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
hocam merhabalar öncelikle paylaşımın için teşekkür ederim allah razı olsun.. ama şöyle bir sorunum var ben kendi bilgisayarıma server kurdum arkadaşalarla beş on dk serverda kaldığımız zaman başka biri girince diğerlerini oyundan atıyor ne yapmam gerekiyor?

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Nitrado'ya uyumlu sadece craftbukkit sürümü olarak #2974 kullanman gerekiyor. O sürümü de kendin upload edebilir ya da nitrado dan bukkit versiyonunun değiştirildiği bölümden değiştirebilirsin.

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Plugin paketini kullanmak istiyorsanız, sizin için mühim olan #2974 versiyonunu indirmektir.
Eğer crash verirse, malum yapacak bir şey yok bizimde bilgimiz sınırlı.
Ordan burdan alıntı mı yapıyorsun Ahmet ? Hepsi güncellenmemiş eski pluginler, eski plugin paketlerinden alıntı yapmış olabilirsin. Gözüm üstünde.
Pakette birçok yazım hatası var, bunları düzeltirsen herkes için iyi olur.

LeqendZombi01

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
/kayitol'u
server klasörü\plugins\AuthMe'den messages_en
dosyasını notepadle açarak değiştirebilirsiniz.
reg_voluntarily: '&6Bu Kullanici adi ile kayit olmak icin "/kayitol sifre tekrarsifre"u
reg_voluntarily: '&6Bu Kullanici adi ile kayit olmak icin "/kayit sifre tekrarsifre"le değiştirebilirsiniz