[AhmetMelihTR] Hilje 1.1 Türkçe Plugin Paketi @2014 | 1.7.2 Güncel |

SectionFire

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Theleqendin yaptığı nedir .jar dosyalarını açıp consolda cıkan ingilizce yazıları Thelegend 5.7 plugin aktif edildi algılandı entegre edildi gibi
kendini pluginir sanması ve yabancı birkac plugini sanki kendisi yapmış gibi göstermesi kadar komik bir durum görmedim.
Sen kardeşim adam gibi pluginlerini türkçeleştirip paylaşmışsın onun gibi komik duruma düşmemişsin eyvallah sana

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Theleqendin yaptığı nedir .jar dosyalarını açıp consolda cıkan ingilizce yazıları Thelegend 5.7 plugin aktif edildi algılandı entegre edildi gibi
kendini pluginir sanması ve yabancı birkac plugini sanki kendisi yapmış gibi göstermesi kadar komik bir durum görmedim.
Sen kardeşim adam gibi pluginlerini türkçeleştirip paylaşmışsın onun gibi komik duruma düşmemişsin eyvallah sana
Senin söylediğin adam .jar dosyalarını açıp plugin.yml dosyasından türkçe komut ekliyor !
Kii senin dediğin "@>>TheLegend<< 5.7 plugin aktif edildi algılandı entegre" yeri eclipse ile yapılıyor..
"Essentials Local TR" projesi tamamen ona ait ! (@>>TheLegend<< )
Kii senin dediğin @AhmetMelihTR daha paketindeki pluginleri bile güncelleyemiyor..
TheLegend ayrıca paketindeki herşeyi türkçeleştiriyor ingilizce kelime %10 var.
Bundan sonraki seçim sana ait ! @>>TheLegend<< 'ı böyle savunmak gibi görme.. Doğruyu söylemek savunmak demek değildir !

Zaten bu paketi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
olmadan açamıyorsun ! (Güncel DEĞİL) (1.7.2-R1)

@>>TheLegend<<
@AhmetMelihTR

somacıyık

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bedava hosting artık bedavaya Minecraft Sitesi kurabileceksiniz

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

KAYIT OL VE SİTENİ KUR!

Minecraft Serverini Siteye baglayabilirisin

Hosting Özellikleri;

php-MYSQL-Veritabanı oluşturma

Minecraft serveri sunucuya baglama

AhmetSemi14

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar pluginleri yükledim ok güzel kulanışlı ama servere giremiyom ama emeğe saygı yardım ederseniz sevinirm[DOUBLEPOST=1400520968,1400517594][/DOUBLEPOST]
Nitradoya uyarmi bu nedense nitradoda plugin paketini degistirince server cöküyor egen7 kullaniyruz mecbur oda yetersiz[DOUBLEPOST=1392374831,1392374323][/DOUBLEPOST]
Senin serverin 1.6.4 :D Nasil kullaniyon :D[DOUBLEPOST=1392413811][/DOUBLEPOST]Bu sorunu veriyor anlamadim yardim
Kardeş bendede böyle oluyor yardım edermisin ??? acil lütfen şimdiden teşekürler