AhmetmelihTR mi yoksa TheLegen mi yoksa Rohamir mi! sence hangisi! oyla

AhmetMelihTR ' ise {1} TheLegen ' ise {2} Rohamir ' ise {3}

• Kullanılan toplam oy
    72

Lucifer˜

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Burada thelegendin inanılmaz hakkı yeniyor
şahsen plugin içerisinde uzun uzun zamanlar geçirdim ve bu forumda doğru düzgün tek yapan thelegendi gördüm kardeşim
burada ahmetmelihtryi oyluyorsunuz ama acaba kaçınız biliyor ki AhmetMelihTR'nin tüm paketleri alıntı olduğunu
Kaçınız biliyor ki AhmetMelihTR'nin>>TheLegend<< den alıntı yaptığını
Kaçınız biliyor ki AhmetMelihTR ye paket hakkında danışıldığında "Banane" denip >>TheLegend<<'in "Tabi ki sorun nedir?" diye karşıladığını.
Hepinize burada ayrı ayrı cevaplarım var fakat bu kadarını söyliyeceğim
burada hepiniz konuşuyorsunuz fakat bilmeden konuşuyorsunuz.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Burada thelegendin inanılmaz hakkı yeniyor
şahsen plugin içerisinde uzun uzun zamanlar geçirdim ve bu forumda doğru düzgün tek yapan thelegendi gördüm kardeşim
burada ahmetmelihtryi oyluyorsunuz ama acaba kaçınız biliyor ki AhmetMelihTR'nin tüm paketleri alıntı olduğunu
Kaçınız biliyor ki AhmetMelihTR'nin>>TheLegend<< den alıntı yaptığını
Kaçınız biliyor ki AhmetMelihTR ye paket hakkında danışıldığında "Banane" denip >>TheLegend<<'in "Tabi ki sorun nedir?" diye karşıladığını.
Hepinize burada ayrı ayrı cevaplarım var fakat bu kadarını söyliyeceğim
burada hepiniz konuşuyorsunuz fakat bilmeden konuşuyorsunuz.
Kardeş AhmetMelih alıntıcı değildir, yakın arkadaşımdır onla daha dün konuştum nasıl plugin paketi yapıyorsun diye, adam en ince noktasına kadar anlattı önce bi siteye yazıyorum dedi sonra o hata varmı kontrol ediyor falan, + AhmetMelih TheLegend'den daha önce plugin paketi yapıyordu.

Lucifer˜

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ZATEN ONU OYLAMANIZIN TEK SEBEBİ BU! THELEGENDDEN ESKİ OLMASI!!!

BURADA BEKLEYİN ONUN BİR PAKETİNİ SEÇİP FOTOĞRAFLARLA İNANMAZSANIZ VİDEO İLE ALINTI OLDUĞUNU KANITLAYACAĞIM.

Lucifer˜

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bekle kanıtını vericem
Elinde v1.0 varsa aç bak loglar thelegende ait[DOUBLEPOST=1384119928,1384115585][/DOUBLEPOST]SEN AHMETMELİHTR YE SUÇ ATMA DİYOSUN DİMİ O ALINTICI DEĞİL DİYOSUN DİMİ
PEKİ BU NE KARDEŞİM:

EĞER İNANMIYORSAN BUNDAN BAŞKA BOL BOL FOTOĞRAFIM VAR.
DİYORSUN YA , THELEGENDİN PAKETİNDE SAÇMA PLUGİNLER VAR ONUN PAKETİ KÖTÜ DİYE
İZLE ŞİMDİ:
AHMETMELİHTR SUPERNOVA 1.1 GEREKSİZLER:

>>THELEGEND<< v4.0 Plugin Paketi:

SANA BURADA ALINTILARLA İLGİLİ YADA PAKET GÜZELLİĞİ İLE İLGİLİ YÜZLERCE FOTOĞRAFLAR ATABİLİRİM KARDEŞİM.
UMARIM Kİ KAVRAYABİLMİŞSİNDİR KAVRAYAMADIYSAN DEVAM EDEBİLİRİM.

Devil.Trigger

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@>>TheLegend<< 'in Paketine koyacağı bir plugini, plugin bilmeyenler için kavranabilecek bir şekilde olsun diye baştan sona yeniden yazdığını bilirim
Çok sevdiğim bir adamdır
ADAM GİBİ ADAMDIR.
Sonuna kadar arkandayım @>>TheLegend<<

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle Bir konu çok saçma, isteyen istediği paketi kullanabilir.
Birileri Forumun yardımlaşmak için kuruluduğunun farkında değil.
Ayrıca HungerGames plugin paketlerinde tabii ki bukkitgames in benim olmadığının altını çizdim tabi yeniler göremiyor.
Herkes istediği plugini kullanabilir. Ama Lucifer˜ Adlı Üyenin Ne Kadar Acemi olduğu anlaşılıyor.
Foruma Sonradan gelip Forumun huzurunu Kaçırmaya çalışanlar var, ancak siz hedefinize hiçbir zaman ulaşamayacaksınız!
Supernova Paketine gelirse, Yeni çıkacak paketten önceki pakettir. yeni paket gelince silinecektir. (ön gösterim denebilir)
Neyse Ben ONLARA Diyorum ki Siz boş eleştirilere devam edin, ben ise plugin paketi yapmaya devam ediyorum.

+ Benim yaptığım ilk plugin pakette Rohamir den alıntı olduğu yazıyor. Onun sayesinde Ben Paket Yapmayı Öğrendim. Ben Onu hiçbir Zaman Unutmadım. (Zaten ilk 1. paket onun sonra 2. paketde benim)

İyi Forumlar.

RepublicanSensei

ˢᵖᶤᵍᵒᵗ ᵈᵉᵛᵉˡᵒᵖᵉʳ
En iyi cevaplar
0
Böyle Bir konu çok saçma, isteyen istediği paketi kullanabilir.
Birileri Forumun yardımlaşmak için kuruluduğunun farkında değil.
Ayrıca HungerGames plugin paketlerinde tabii ki bukkitgames in benim olmadığının altını çizdim tabi yeniler göremiyor.
Herkes istediği plugini kullanabilir. Ama Lucifer˜ Adlı Üyenin Ne Kadar Acemi olduğu anlaşılıyor.
Foruma Sonradan gelip Forumun huzurunu Kaçırmaya çalışanlar var, ancak siz hedefinize hiçbir zaman ulaşamayacaksınız!
Supernova Paketine gelirse, Yeni çıkacak paketten önceki pakettir. yeni paket gelince silinecektir. (ön gösterim denebilir)
Neyse Ben ONLARA Diyorum ki Siz boş eleştirilere devam edin, ben ise plugin paketi yapmaya devam ediyorum.

İyi Forumlar.
Helal pnp