Uyarınız için teşekkürler <3Lütfen görselleri daha düzenli ve dikkatli olarak paylaşınız.
Salı 19.00 da aktif olacağı yazıyor bakımda şuanda dc adresine gelip haberdar olabilirsin her şeydenSunucu neden kapalı?
TeşekkürlerBaşarılarr
Beğendiğine sevindim teşekkürler güzel yorumun içinSunucuya erken erişim sağladım bakıma alındı tekrar erişim verildi sunucu pl'leri çok hoşuma gitti kurucular gayet ilgili op sw lerdeki gibi kısa oyun süresi yok öyle vip ayırmada yok adam vip hack açıyor ban yemiyor klasik Türk sw kuralı işte bu kural bu sw de yok kuruculardan birini yakından tanıyorum bunu yapmayacağına eminim çünkü bu vipleri ayıranlara inat olarak bu sw yi açmış ve adaletle yönetecegine ant
içmiştir benim bildiğim Çağatay sözünden dönmez
Karsan68
Güzel Yorumunuz İçin Teşekkür Ederiz <3Başarılar Çok Server Açmışlığı ve tecrübesi vardır
Bakış açınızı belirttiğiniz için teşekkürler, konumuzda her özelliği ekliyemedik maplar konusunda haklısınız en kısa zamanda kendi buidlerimizi yapacağız merak etmeyin <3Diğer factions sunuculardan pek ayıran bir sistem göremedim , maplar el yapımı degil hepsi internetten alınmış .