- En iyi cevaplar
- 6
- Sunucu IP Adresi
- 78.46.63.210:32307 (Bir süreliğine sayısal IP adresini kullanmayı tercih ediyoruz.)
- Oyun Sürümü
- [Ana Sürüm 1.12.2][1.8 - 1.15.2 arası giriş yapılabilir]
- Sunucu Slotu
- 240
- Sunucu Türü
- Factions
Farkımız Nedir?
Bu sunucu, oyuncular arası etkileşimlere, samimiyete (bu gerçek samimiyet
oyunda bir amaç olmasına, oyuncuların vakitlerini warp lapis'te değil,
gerçekten ormanda klanlarında geçirmesine önem veriyor!
İddiamız Nedir?
Yetkililere sırf yetkili, VIPlere sırf VIP diye ayrıcalık vermiyoruz. Kurallarımızın 5. maddesinde
yetkililerin oyunculardan ayrı tutulmaması gerektiği ayrı bir şekilde yazıyor. Bir diğer iddiamız,
diğer sunucularda oyuncunun sadece seviye atlayarak adeta bir prison sunucusu havasında yalnızca
rütbeler ile değerlenidirilmesidir. Sunucumuzda rütbe sistemi bulunmuyor. Ancak discordda
bunun hakkında tamamen ayrı bir tartışma başlatacağım. Rütbeler eklenmeli mi eklenmemeli mi?
Hayır, henüz bitmedi. Sunucumuz diğer sunucular gibi aşırı P2W değil. Yani oyuncular sırf ödeme
yaptıkları için süper-op kitlere sahip olmayacaklar. Tabii bu kitlerin de kendilerine has özellikleri var,
bunları oyunda görmenizi isteriz çünkü bu kısım çok uzadı
İşte sunucumuza ait birkaç yapı
Spawn
Spawner Market
Orman
Bilerek Eklediklerimiz / Ekleyeceklerimiz / Eklemediklerimiz
Burada olup diğerlerinde olmayanlar
-Spawner Market-
Spawner Market, oyuncuların asıl geçim kaynaklarından birisidir. İster yüksek fiyatlarda spawnerlarınızı markete
satın, ister açık artırmada oyunculara markete sattığınızdan daha pahalıya satın. Size kalmış! Ha bu arada, sunucumuzda ipeksi dokunuş (silk touch) büyüsü olan kazmalar ile spawnerlar kırılabilir.
-Açık Artırma-
Oldukça basit bir sistem olmasına rağmen nedenini anlamadığım bir şekilde gittiğim hiçbir faction sunucusunda açık artırma yok. Bilmeyenler için; Açık artırma nedir? Açık artırma, oyuncunun bir eşyayı belli bir fiyatta sanal bir
markette satabilmesidir. Oldukça eğlenceli ve oyun sistemini değiştiren bir sistemdir.
-Sanal Market-
/market veya /shop komudu ile sanal marketi açabilirsiniz. Bu sistemi bilmeyen yoktur her halde? Yine de açıklayayım, warp hazırlayarak hem yetkilileri yormak hem de warpa gidip eşyayı bulmakla uğraşarak oyuncuları yormak istemedik. Dolayısıyla her şeyi sadece tek bir komuda sığdırdık!
Ekleyeceklerimiz
Sunucumuza eğer +20 ya da +30 aktif gelirse, elementleri kontrol edebilmenize yarayan birkaç (yaklaşık 127) yetenek
eklenecek. Tabii bunu oylama ile ekleyeceğiz.
-Rütbe Sistemi-
Tamam, bu her sunucuda var. Ama biz eklemedik çünkü eklesek de rütbelere özel kitler yerine rütbeye atladığınızda
tek sefer gelen birkaç özel eşya gelecek. Yani o kadar da güçlü olmayacak. Tekrar söyleyeyim, burası bir OP faction sunucusu değil. Burası bir emek faction sunucusu.
*Oyuncu isteklerine göre daha fazlası*
Bilerek eklemediklerimiz
-Lapis-
İlk kimin aklına geldi bilmiyorum, ama bu saçmalık için sağ olsun. Birkaç lapis lazuli kırarak çok yüksek paralar elde etme fikri inanılmaz. Oyuncularımızın biraz uğraşarak ve rage krizi(sinir krizi diye açıklayabilirim) geçirerek para kazanmasını istiyoruz
-Edit-
Kabul etmeliyim ki iyi fikir. Ancak bu sistem çok, yani ÇOOK güçlü eşyaları birkaç taş kırmakla uğraşarak oyuncuların elde etmesini sağlıyor. Ben böyle olsun istemedim çünkü dediğim gibi, burası OP faction sunucusu değil.
RAM: 2 gb(Satışlar iyi giderse artırılacak.)
Lokasyon: Almanya (İstanbul için ortalama ping 50)
İşlemci: SINIRSIZ işlemci gücü
Hafıza: 10 GB M.2 SSD (Artırılacak)
Hosting: Apex Hosting (Türk Host Değil)
-Kapanış-
Kapanış konuşmaları hep bana zor gelmiştir... Şaka yapıyorum, hepinize iyi forumlar, sunucuya gelmeyi lütfen unutmayın! Çünkü siz yokken bir kişi eksiğiz.