Aile'ye önem,değer.

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selamın aleyküm arkadaşlar.

Bugün biraz duygulandım ve bunu sizlere paylaşmayı,sunmayı düşündüm aslında hergün duygulanıyorumda :(.
Konu aileye önem,değer. Aile çok önemlidir, sizi her an arar halinizi hatrınızı sorar, nerde olduğunuzu sorar. Bunlar sizi sıkıyor olabilir. Bazı arkadaşlarımı sıkıyorda, keş
ke telefon almasaydım arayıp duruyorlar falan filan.

Siz siz olun aileye değer verin. 1 saat veya 30 dakika bilgisayar başında tutarlar bazen, veya herzaman. Yaz tatili hariç. Çünkü sizin iyiliğinizi düşünürler , onlar bu yollardan geçtiği için, yada ortaokul,lise,ilkokul, terk oldukları için. Onları dinleyin dedikleri yapın. Ben bazen anne ile ilgili şeyleri açıyorum bakıyorum,dinliyorum,izliyorum ve ağlıyorum. Sorun şuki onları öleceğini bilmek :( . (
ALLAH GECİNDEN VERSİN).

Contra'nın bir sözü vardır ;
- Hayatta olmayacak bir sabah annen,baban tek bir gün geçirme sarılmadan.
Ben bu sözü her duyduğumda duygulanıyorum,hüzünleniyorum ve gidiyorum onlara sarılıyorum iyi ki varsınız diyorum.

ŞARKI ;

NE DEMEK İSTEDİĞİMİ İYİ Kİ ANLAMIŞSINIZDIR. GÖRÜŞMEK ÜZERE İNŞALLAH İYİ ANLATMIŞIMDIR.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçekten duygulandırdın be kardeşim :(. Evet, anne, baba sevgisini veya şefkatini başka HİÇBİRYERDE bulamazsın. Ama bunu bilmeyipte son anda anlayanlar var. Ama o zaman çok geç kalmış oluyorlar. Ve en kötüsü, onları yaşlanınca terk ediyoruz. Kendi kendilerine ÖLÜMÜNE terk ediyoruz. Bize onca emek verdikten sonra tek başlarına bu dünyadan göçüp gitmeleri gerçekten HİÇ ADİL DEĞİL... (Emin ol, bunu yazarken gerçekten elim titredi :(...)

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçekten duygulandırdın be kardeşim :(. Evet, anne, baba sevgisini veya şefkatini başka HİÇBİRYERDE bulamazsın. Ama bunu bilmeyipte son anda anlayanlar var. Ama o zaman çok geç kalmış oluyorlar. Ve en kötüsü, onları yaşlanınca terk ediyoruz. Kendi kendilerine ÖLÜMÜNE terk ediyoruz. Bize onca emek verdikten sonra tek başlarına bu dünyadan göçüp gitmeleri gerçekten HİÇ ADİL DEĞİL... (Emin ol, bunu yazarken gerçekten elim titredi :(...)
Çok doğru bir yere değindin, Teşekkür ederim gönülden :(

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dün sabah TRT 1 de bir haber gördüm. Bir tane teyze var. Çocukları ona çok uzaklara gitmeden önce birkaç altın hediye etmişler. O evden çıkarken arkadan hırsız girip bütün altınları çalıyor. Kadın perişan olmuş. Çocuklarının ne telefon numarasını nede nerede olduklarını biliyor. Gerçekten böyle insanları bile üzebilen özür dilerimlerin olduğunu hiç sanmıyordum bu habere bakana kadar :(...

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok Duygulandırıcı Bir Yazı. *
İnsan Okurken Duygularını Düşüncelerini Katabiliyor. Efkarlandım Bir Anda.
Birde ben bunu yazarken psikolojim,halim nasıldı bilsen :([DOUBLEPOST=1430420209,1430420093][/DOUBLEPOST]
Dün sabah TRT 1 de bir haber gördüm. Bir tane teyze var. Çocukları ona çok uzaklara gitmeden önce birkaç altın hediye etmişler. O evden çıkarken arkadan hırsız girip bütün altınları çalıyor. Kadın perişan olmuş. Çocuklarının ne telefon numarasını nede nerede olduklarını biliyor. Gerçekten böyle insanları bile üzebilen özür dilerimlerin olduğunu hiç sanmıyordum bu habere bakana kadar :(...
Ağlamaya başlattın gine.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu an sebebini bilmediğim bir şekilde duygalanmamış (şu andan bahsediyordum az önce kendimi zor tutuyordum :() olsam bile vücudum titriyor...

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha demin annem ben istemeden çay ve kurabiye getirdi ( canınız ummaz İnşAllah ) ve ben ona 30 saniye sarıldım. Lütfen değerini anlayın ailenizin bunu okuduktan sonra gidin bir sarılın bence!