AkanCe Kimdir nedir? Yenir mi

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar aramızda kötü iyi her türlü zorluğa rağmen 1 yıl boyunca eğlendik güldük.

Sonra derslerime ağırlık verdiğim için aktif olamadım.

Eğerki beni hatırlayanlar varsa 12 - 11 yaşında dicekler fakat tavırlarım biraz küçükce olabilirdi o zamana göre fakat lise 2 ye gidiyorum

Beni hatırlayan birkaç kişi çıkarsa çok mutlu olurum..

Forum eski güzellği artık yok galiba :((

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsmini hatırlıyorum ama yazdıkların vs. pek aklımda kalmamış.

Forum eski güzelliği... kesinlikle yok. Bütün forum olarak her hafta bir kişi "Forum ölüyor" konusu açıyor ve geri kalanlar da o konuda isyanlarını belirtiyor. Sonra forum yönetimi gelip "Bu konulardan bıktık" diyerek o konuyu kapatıyor. Ama bir dahaki hafta yine konu açılıyor. Böyle bir döngü ile forumun eski güzelliğini kazanmaya çalışıyoruz işte :D (Ama hiç başarılı olamadığımızı söyleyebiliriz.)

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
İsmini hatırlıyorum ama yazdıkların vs. pek aklımda kalmamış.

Forum eski güzelliği... kesinlikle yok. Bütün forum olarak her hafta bir kişi "Forum ölüyor" konusu açıyor ve geri kalanlar da o konuda isyanlarını belirtiyor. Sonra forum yönetimi gelip "Bu konulardan bıktık" diyerek o konuyu kapatıyor. Ama bir dahaki hafta yine konu açılıyor. Böyle bir döngü ile forumun eski güzelliğini kazanmaya çalışıyoruz işte :D (Ama hiç başarılı olamadığımızı söyleyebiliriz.)
Bir şeyi atlamışsın ama sunucu açacaklar için öneri verenlerden mi görmek istersin yoksa "Tükiyeee yeniliğie açık değillll" konusunu mu görmek istersin karar senin.