Akıllı tahtayla alakalı...

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar benim aklımda bir fikir var. Olay şu, ben sınıftaki akıllı tahtaya telefondan kontrol etmemi sağlayan bir program yükledim. Telefonumda da var. Sahte bir e-posta hazırda bekliyor. Ama arada kaldım yapsam mı, yapmasam mı? Eğer yaparsam internete bağlı olduğum sürece akıllı tahtayı yönetebilirim. Ama yakalanırsam diye korkuyorum. "Niye bunla uğraşıyorsun hewal?" diyenlere olayın artısından bahsedeyim, okula gidemezsem evden telefonu açıp akıllı tahtayı izleyebilirim. Belki de sadece bunun için kullanırsam hocalar iyi karşılar. Ama yine de karar veremedim sonuçta kötü de karşılanabilir.

Örnek:

Öğretmen:
- Sen ne etmişsendir hewal! Yea boğzülseydi!? O zeaman ne halt yiyeceksindir?

Ben:
- ...

İşte korktuğum bu. Siz ne dersiniz yapayım mı yapmayayım mı? Dediğim gibi sadece hastalandığımda da kullanabilirim.

Yakın zamanlarda susturulabilirim. Sonra "Hewal bu şerro adenzu foruma girmeyor, insan bi layk atar lo." demeyin :|

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yakında Tebeşirli Tahtaya Mavi Tebeşirmi Beyaz Tebeşirmi Kullanıyım Diye Konu Açılırsa Şaşırmayın
+
Ve Kullan Bence Eğlenceli Olur :D

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
İyi trolleme yaparsın da hakka falan girersin, eğer o boyutunu düşüneceksen bunu göz önünde bulundurman gerek. Yok ama ben bıçağı sadece yemek yapmak için kullananlardanım diyorsan bile bundan kimseye bahsetme, dersi sessizce takip edersin.

(Aslında sınıfta ruh şakası adı altında dehşet bir şey yapılır da bununla, neyse.)

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi trolleme yaparsın da hakka falan girersin, eğer o boyutunu düşüneceksen bunu göz önünde bulundurman gerek. Yok ama ben bıçağı sadece yemek yapmak için kullananlardanım diyorsan bile bundan kimseye bahsetme, dersi sessizce takip edersin.

(Aslında sınıfta ruh şakası adı altında dehşet bir şey yapılır da bununla, neyse.)
Hmm. Yani diyorsun ki sadece lazım olduğunda kullanman daha güvenli. Aynen sanırım bu gidişle öyle bir sonuca varacağım oldu da gidemezsem en azından takip ederim (belki). Ama hala hocaların tepkilerinden endişeleniyorum :|

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biz tenefüste kafamıza göre akıllı tahtayla oynuyoruz,hocalarda görüyor ses etmiyor.Bence bunu öğretmenine bildirip kullanabilirsin.
Oyun açmada sorun yok. Zaten sınıfta internet ile bilgisayara en çok hakim olan ben olduğum için bulduğum 2-3 sitede gezinip duruyoruz (programla site kısıtlaması uygulanmış). Ama buna ne derler bilmem yine de şansımı denerim herhalde.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Oyun açmada sorun yok. Zaten sınıfta internet ile bilgisayara en çok hakim olan ben olduğum için bulduğum 2-3 sitede gezinip duruyoruz (programla site kısıtlaması uygulanmış). Ama buna ne derler bilmem yine de şansımı denerim herhalde.
Yok Oyun değil.Canın ne isterse sen düşün.Sitelerde kısıtlı değil.FB,Yt gibi sitelere direkt girilebiliyor.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok Oyun değil.Canın ne isterse sen düşün.Sitelerde kısıtlı değil.FB,Yt gibi sitelere direkt girilebiliyor.
Nope, bizim okulda açılmıyor o tür siteler. Meb erişimi falan filan yazıyor. Ama ben çok bilinmeyen siteleri açıyorum onlarla uğraşıyoruz m8