AKILLI TELEFONU OLANLAR YAŞADI PREMİUM KAZANMA VAKTİ!

premiumkazan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Evet. arkadaşlar Size PREMİUM Sürprizim var!

1- Akıllı telefonunuza (farketmez) "Whaff Rewards" adlı uygulamayı indirin
2- İndirdikten sonra Logout yapıp facebookla giriş yapın.
3- Daha sonra INVITE CODE: Kısmı çıkacak. buraya AN85472 bu kodu girin
4- Girdikten sonra size 0,30$ verilecektir. girmezseniz olmaz. (vermez yani)
5- daha sonra ordaki teklifleri yerine getirerek para kazanıp. istediginiz yere aktarabilirsiniz./Mesela paypal/

6- TADINI CIKAR PREMİUMUN :)

UNUTMAYIN ARKADAŞLAR AN85472 BU KODSUZ ÇALIŞMAZ. İYİ EĞLENCELER BOL KAZANÇLAR <3

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birakin bu isleri , gidin alin 50-55 liraya minecraft.net'den. YOLO yani.

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Whaff adlı uygulamadan para kazanma olayı gerçektir. Bizzat denedim ama kod girin yeri sahte sadece referans kodu onu girdiginde anda kazandıgın paraların %30 u ona gider.
Ben Whaff olayi gercek degil demedim fakat adamlar oyun icin , bizleri eglendirmek icin ugrasiyorlar. Emek var isin icinde. Biz de emeklerinin karsiligini vermeliyiz ki bizi daha cok eglendirsinler. Boyle abidik gubidik seylerle ugrasmamaliyiz.

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Whaff olayi gercek degil demedim fakat adamlar oyun icin , bizleri eglendirmek icin ugrasiyorlar. Emek var isin icinde. Biz de emeklerinin karsiligini vermeliyiz ki bizi daha cok eglendirsinler. Boyle abidik gubidik seylerle ugrasmamaliyiz.
Bütçesi olmayan var işin içerisinde herkes parası olacak diye bir şey yok burası türkiye.

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oynamasin o zaman Allah Allah. Butcesi olmayanlar toplanip oyun yapsa dunya da milyon tane korsani olsa memnun olurlar mi?
Bu mantıkla ilerleme derim. Eminim sende crack oyun oynamışsındır. Ben oyunu almadan önce crack olarak denerim begenirsem satın alırım begenmezsem oynamam zaten. Minecrafta 4 yıl önce başladım 1 ay sonra premium aldım.

SuperNova412

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oynamasin o zaman Allah Allah. Butcesi olmayanlar toplanip oyun yapsa dunya da milyon tane korsani olsa memnun olurlar mi?
Ama sorun o değil ki ? Adamlar sana premium veriyor diye bir şey yok. Sana para veriyor ve sen bu parayla adamlardan premyim alıyon. Yani bu bir kötülük değil.