FreshLemon
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Kaç GB veri indirdim ama benim akk hala dopdoluBeyler akk kalkmamış 10 gb veya 500 mb internet vermişler yanlış alarm.
Kaç GB veri indirdim ama benim akk hala dopdoluBeyler akk kalkmamış 10 gb veya 500 mb internet vermişler yanlış alarm.
Adi kullanım kotası (şu yazı fontunu değiştirmeKolay kolay kalkmaz AKK boşa sevinmeyin ne de olsa işlerine yarıyor bizi düşünen yok hiç.
Yanlış anlamışsın, yani kota 100 ken 110 olmuyor örneğin 125 gb harcadin hizin dustu 10 gb daha geliyor hizin artip 135 gb a cikiyor sonrasinda hizin dusuyor.benim 100GB akn var şu an 120 lerde 10 gb falan değil bu![]()
Hayır öyle bir şey yok. Benim 75 GB AKN var 3 günde 160 GB indirme yaptım 2 MB/s ile, tık etmedi.Yanlış anlamışsın, yani kota 100 ken 110 olmuyor örneğin 125 gb harcadin hizin dustu 10 gb daha geliyor hizin artip 135 gb a cikiyor sonrasinda hizin dusuyor.
Şuanda birçok forum sitesinde bununla alakalı kampanya başlatıldı. Yanılmıyorsam milletvekili yada valilerden biriside bu kampanyaya destek veriyordu. Fakat onunla alakalı henüz bi sonuca ulaşılınmadı diye biliyorum.Türkcell bile insanlara bedava paket paylaşıyor ise buna şaşılmamalı bence ^^