AKK'den Kurtulma Hareketi ! #YardımınızaİhtiyacımızVar

KeremTokgz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

AKK KALDIRICAZ YARDIMINA İHTİYACIMIZ VAR !

Arkadaşlar reklam gibi sayılmasın fakat herkes bu durumdan madur.

Herkes yardım ederek kaldirmasak bile 5mbps yapabiliriz !

Kendi kanalimin reklamını asla yapmıyorum sadece yardım etmenizi istiyoruz.

ByArrogant

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AKK den kastın adil kullanım kotasımı ? (videoları açamıyom özr)

GT-S5830i cihazımdan gönderildi

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Burada 1 Milyon Oy Çıksa Bile Birşeye Yaramaz Emin Olabilirsin :p
Okul Zorunlu Olmasın veya Tüm Oyunlar Ücretsiz Olsun Vb Şeylerle 10milyon Oy Toplasam Gerçekleşecekmi Sanki Ahaha :p

KeremTokgz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Okul Zorunlu Olmasın veya Tüm Oyunlar Ücretsiz Olsun Vb Şeylerle 10milyon Oy Toplasam Gerçekleşecekmi Sanki Ahaha :p
Eskilerden beri buraları takip etseydin gereken cevabı verirdim fakat , :(

umut_

En iyi cevaplar
0
Eskilerden beri buraları takip etseydin gereken cevabı verirdim fakat , :(
Rahat Ol Sen O Güzel Kafanı Yorma Böyle bir şey Olmayacak :p
Akn Den Kurtulmak İstiyorsan Vereceksin 2 Katı Para Akn Siz Pakete Geçeceksin Sonuçta Binlerce Kişiye Bu Paketi Satıp 2 Katı Kar Ettikleri İçin BU Pakete Geçirmekte Ellerindeki Tek Koz Olan Akn Yi İptal Ettirmek Kolay İş Değil Öyle B)

KeremTokgz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rahat Ol Sen O Güzel Kafanı Yorma Böyle bir şey Olmayacak :p
Akn Den Kurtulmak İstiyorsan Vereceksin 2 Katı Para Akn Siz Pakete Geçeceksin Sonuçta Binlerce Kişiye Bu Paketi Satıp 2 Katı Kar Ettikleri İçin BU Pakete Geçirmekte Ellerindeki Tek Koz Olan Akn Yi İptal Ettirmek Kolay İş Değil Öyle B)
Dostum sen daha internet ile eğitim i aynı sınıfta gören birisin :/ ve zamanında 1mbps den 3mbps e çıktı bu imzalar sayesinde :3 dur o senin hareketini yapayım :p[DOUBLEPOST=1434817160,1434817094][/DOUBLEPOST]
2 Si farkli dostum sizinki 17.846 destekçi si var şu an kinin 45.317 destekçi si var :/

umut_

En iyi cevaplar
0
Dostum sen daha internet ile eğitim i aynı sınıfta gören birisin :/ ve zamanında 1mbps den 3mbps e çıktı bu imzalar sayesinde :3 dur o senin hareketini yapayım :p[DOUBLEPOST=1434817160,1434817094][/DOUBLEPOST]
2 Si farkli dostum sizinki 17.846 destekçi si var şu an kinin 45.317 destekçi si var :/
Sen Kendini İnandırmaya Devam Et " Süper Mega Ultra Epic Pc Toplayan Süper Mega Ultra Epic Kardeş " Np :p

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0

Okulların zorunlu olması anayasada olan bir şey. Bu ise şirkete ait bir politika, duruma göre değerlendirebiliyorlar.