AKK'SİZ İNTERNETE SON 700

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önceden çok denendi, maalesef kaldırılmamıştı. Türkiye'deki birçok kişinin internet anlayışı facebook twitter olunca akk'dan haberleri bile olmuyor. Sağlayıcılar da bunu kullanıp akk diye bir saçmalık koyuyolar. Geçen bi internet reklamı gördüm. 25GB sınırsız internet diye. (25 olmayabilir öyle hatırlıyorum) 1 dakika kesintisiz güldüm ya. Ulan sınırsız diyosun sonra da 25GB diyosun. ...

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Kaldırılacağını sanmayın. Sınır ve düşürülecek internet yükseltilir tekrar. Kaldırılması mümkün değil şu durumda. AKK sız internet istiyorsanız uydunet alacaksınız (Sınırsız için akk'sız paketi var).

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
AKK kaldırılırsa tek seçeneğiniz +100 tl internet olacak. Herkes bu fiyata razıysa kaldırırlar.
Hem adamlar sevinir daha çok para kazanmış olcaklar.
AKK li fiyatına Sınırsız istiyorsanız o hiç olmaz ki isteğiniz o. Yani kampanyanın sonu çıkmaz.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Beyler lütfen saçmalamayın :(
Adamlar yediği kabamı tükürsün, eğer kalkarsa -ki kalkmıycak- internet fiyatları tavan yapar, wi-fi si olan sayılı yer kalır, çoğu ailede bu ciddi internet zammından sonra internetini kapattırır. Ve böylesine bi şey ülkemizi geriye götürür

XonurdumanX

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar sözde "Sinirsiz" aldiysaniz interneti,AKK'yi kapattirabiliyorsunuz.Mesela biz TTNet'ten aliyorduk,güya sinirsizdi.Aradik,hesap islemleri falan yapildi sonra AKK kalkti.Fiyat öyle cok fazla artmadi (Yine fazla ama teknikte normal sayilir).Bi 10-20TL falan artti sanirim.Eger ayni durumdaysaniz bi deneyin derim.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar sözde "Sinirsiz" aldiysaniz interneti,AKK'yi kapattirabiliyorsunuz.Mesela biz TTNet'ten aliyorduk,güya sinirsizdi.Aradik,hesap islemleri falan yapildi sonra AKK kalkti.Fiyat öyle cok fazla artmadi (Yine fazla ama teknikte normal sayilir).Bi 10-20TL falan artti sanirim.Eger ayni durumdaysaniz bi deneyin derim.
Kalkmıyo diye biliyorum ki kaldırmazlar zaten. Biz anca taahhüt verip 50den 75e çıkardık. Sadece yükseltiyorlar diye biliyorum. Kaldırılırsa da TTNet bunu yapmaz hani başka bi sağlayıcı kaldırıyo olabilir de TTNet mümkün değil.

weaddycom

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
AKK Ve AKN İnternet Kullanıcılarının ( Ucuza İnternete Bağlanmaya Çalışanların) Başının Belasıdır.Ki İnternete Bağlanmak İçin AKK’Siz Veya AKN’Siz Sağlam Bir Paket İstiyorsanız O zaman Aylık 120 TL’Yi Gözden Cıkaracaksınız.AKK ( Adil Kullanım Kotası ) Vede AKN ( Adil Kullanım Noktası )’Dır. Yani Adil’den Kastı İnternetteki Veri Artışı Büyüdükce İnsanların İndirdikleri Dosyalarda Artıyor Eskiden 30 Mb’Ye Oyun İndirirken Şimdi 80 Gb’yi Bulan Oyunlar / Yazılımlar Mevcut.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.