Aklımda bir proje var sizce mümkünmü?

Sizce mümkünmü?

• Evet

Kullanılan: 2 20.0%
  • Hayır

Kullanılan: 4 40.0%
  • İmkanlar el verirse

Kullanılan: 4 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

Rewingle

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bildiğiniz üzere Minecraftta Danimarkalılar Danimarkayı yaptılar(o nasıl bi cümle oldu) sonra bende neden bunun İstanbul versiyonu olmasın dedim.Aklımdan bir sürü düşünce ürettim Mesela;
-Bir server açılacak başvuru formunu doldurularak girilebilecek(yaklaşık 50 kişilik server)
-herkes kendi oturduğu ve bildiği yerleri yapacak
-Usta buiderlar ve build teamları alınacak
Faydalar:
-Mojang ve diğer tüm dünyaya adımızı duyurmuş oluruz.
-Serverlarda gerçekçi hayat tarzı pluginler ile oynanabilir.

InfusionCoder

HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
En iyi cevaplar
0
Bence Olmalı Belki Bu Sayede Adımızı Tanırlar[DOUBLEPOST=1422480648,1422480601][/DOUBLEPOST]Eğer server açabilirsen çağırmayı unutma yardım etmek isterim

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
benimde faydam dokunur yaparım gelirim yani azda olsa accık da olsa iyi builderim iyi olmasam bile geliştiririm kendimi uğraştırır ama değer bence ne zaman başlıyoruz

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tamam varda o map istanbul bile deil constantiye zamanında yapılmış bir şekli ben şimdi modern halinden bahsediyorum
İstanbulun Tamamı Zor Olur Ama Türkiyenin Tariheserlerini Yapabilirsin.Hatta Bunun Videosu Bile Çıkar.Bir Forum Açarız Ve Mapı Paylaşabiliriz.

Not = Youtuberim Ve Builderim.

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bence kardeş sen bir liste yap kimler katılsın kimler katılmasın en sağlıklısı o istersen başvuru tarzında yap sana kalmış kısacası iyi fikir

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonrada amerikalı heçkırlar heklesin serveri.Danimarkalılar kendi şehrini yapmış ama amerikalı heçkırlar heklemiş ve danimarka bayrakları yerine amerika bayrağı koymuşlar.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Sonrada amerikalı heçkırlar heklesin serveri.Danimarkalılar kendi şehrini yapmış ama amerikalı heçkırlar heklemiş ve danimarka bayrakları yerine amerika bayrağı koymuşlar.
Doğru.
Bu arada harita boyutu yanlış hatırlamıyorsam 1TB'den büyüktü. Koyarsın foruma, VirusTotal de koyarsın indiririz.

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bize Mapın Milyonlarca Yedeğini Alırız.İspatlar Yaparız.Yapım Aşamasından Birkaç Kısaltım Video Ekleriz.[DOUBLEPOST=1422482494,1422482461][/DOUBLEPOST]Hatta Devlet Bile Var.
Hapis Diye bir şey Var.

TanerTekinTr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bize Mapın Milyonlarca Yedeğini Alırız.İspatlar Yaparız.Yapım Aşamasından Birkaç Kısaltım Video Ekleriz.[DOUBLEPOST=1422482494,1422482461][/DOUBLEPOST]Hatta Devlet Bile Var.
Hapis Diye bir şey Var.

allah allah mapınızı calarsam beni polise şikayet edip hapisemi sokturcaksınız -_- hayal gücü :koyun:

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Peki onuda geçtik.Neden usta builderlerin yaptığı İstanbul haritasını çalmamışlar.Neden bizimkini alıyorlar ? Nerde mantık var ?