Aklımdaki Sunucu Fikiri

RandomMac5

KreeDome
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar sizlere öncelikle bir sunucu açma fikrimi sunacağım.
Öncelikle tema olarak Game of Thrones'a Bayıldığım için onun üzerine yapmayı planladığım bir prison sunucusu gibi bir şey olacak.
Olayların hepsi The Wall'da yani Castle Black'de geçecek burada herkes ilk suçlu,soytarı,hain vb. insan gibi gelip Burda Görevli olarak çalışacak oyunda soğuktan ölmeler vb. olaylar olacaktır ama oyunda ölürseniz Bir daha Sunucuya giremezsiniz o yüzden çok dikkatli olmalısınız
Sizce Farklı sistemler önerileriniz varsa Yorumlardan bana iletin lütfen
The wall nedir ?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Castle Black nedir ?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başka bir proje bulmanı öneririm got izleyen forumda sayılı zaten ayrıca sana hoş gelmiş olabilir ama objektif olarak bakınca oynayan olucağını sanmıyorum.

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Ölen olunca serverden banlanma fikri çok ama çok kötü, imkanı yok tutturamazsınız. Hesabı sıfırlanabilir mesela, hardcore misali.

CharacterKill

I love you 3000.
En iyi cevaplar
0
Açılsa değişik olur aslında. Ban mantıklı değil ama . 1 kişi gidecek. Hesap sıfırlanması aşırı tepkilere yol açabilir. En iyisi cennet veya cehennem yapmak ve orda kalması ölen oyuncuların(10 dk ile 30dk arası).

G3tR3ktM3rt

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eğer ölenler sunucuya giremeyecekse çok fazla oyuncu kaybı olacaktır onun yerine 30-60 dakika gibi banlar daha uygun olabilir .

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Mantıklı Bir şey Ama Şunu Şöyle Düşünün Mesela Oyuncu Ölünce ReenKarnasyon Geçirsin. Yani Tamam Ortama Ne Kadar Uyar Bilmiyorum Ama Bunu Skinlerle Yapabilirsiniz Piyasada Binlerce Skin Var Mesela Oyuncu Ölür Farklı Bir Skinle Devam Eder. Eğer Kendi Skinini Almak İsterse Özel Bir İksir Yaparsınız Skript İle. O İksiri İçince Tekrar Eski Skinine Döner

CharacterKill

I love you 3000.
En iyi cevaplar
0
Bence Mantıklı Bir şey Ama Şunu Şöyle Düşünün Mesela Oyuncu Ölünce ReenKarnasyon Geçirsin. Yani Tamam Ortama Ne Kadar Uyar Bilmiyorum Ama Bunu Skinlerle Yapabilirsiniz Piyasada Binlerce Skin Var Mesela Oyuncu Ölür Farklı Bir Skinle Devam Eder. Eğer Kendi Skinini Almak İsterse Özel Bir İksir Yaparsınız Skript İle. O İksiri İçince Tekrar Eski Skinine Döner
:pala::cay::cay::keyif:Mantıklı bir fikir. Sunucu betaya açılabilir. RPG Tarzı benziyo.

G3tR3ktM3rt

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aynen bu da olabilir hatta o iksiri nadir bulunur yada satılır yaparsak daha güzel olur ama şöyle bir şey var . Bunu yapacak gerçekten iyi bir scriptere ihtiyacımız var.