Aksiyon Zamanı Türkçe Süper Map + Videolu

Map Yapmaya Devam Edelimmi ?

• Evet

Kullanılan: 3 60.0%
  • Hayır

Kullanılan: 2 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

scorpion16

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Ben Osman Melih Koçata Simdi Bu Vereceğim Map Kendi Elimle Yaptığım Bir Maptir.Kesinlikle Alıntı Değildir.İddaa Ediyorum Türk Maplarına Göre En İyisi Bu Simdi Kötülemek Gibi Olmasın Yabancı Maplar Türk Maplarından Üstün Geliyor Dikkatimi Çekti Neden Biz Üstün Değiliz Dedim Ve Bu Mapi Yaptim Yabancılara Taş Çıkartıcak.Lütfen Yorum Atın! Kötü Yorumlarınız Sizde Kalsın Düşüncelerinizi Açıklayın !! Rar Şifresi Koyma Nedenim Çalıntı,Alıntı Vs.

MapLinki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Rar Şifresi: osman (elle yazın nolur nolmaz üşenmeyin :))​
Video Linki:

scorpion16

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Resim yokmu[DOUBLEPOST=1375028669,1375028017][/DOUBLEPOST]Map dediğin kadar iddialı değil.Açıkçası türklerden en iddialı map Karanlığın dönüşü ve Zamana karşı.Bende bir map yapıyorum parkur olaraktan.(bu aralar uğraşmıyorum heralde bayrama doğru gene başlarım)Ne biliyim benimki bile biraz daha samimi ve zor geldi daha %10'unun bitmesine rağmen..
Evler ve dekarasyon daha iyi olabilirdi ve spawndaki devreleri açık bırakmasaydın mapin karizması çizilmezdi.

Tabi Beğenmiyede Bilirsin Senin Kararın Evet Spawndaki Devrelerle Uğraşamadım Kusura Bakma Ama Şans Verirseniz (Oylamalarda Ve Ekibe Almakta Vs.) Emin Olunki Daha İyisini Yaparım Yeterki Memnun Kalın Şans Verin Herkes Hata Yapabilir.Ancak Herşeye Hayır Demen Beğenmemen Bizi Biraz Kızdırdı.[DOUBLEPOST=1375029386][/DOUBLEPOST]
Bu seferlik oyumu kötüye kullandım.Ama önümüzdeki map daha iyi olursa daha değişik yorumlar yapabilirim. :)

Teşekkürler Siz Sadece İyi Yönde Oy Verin Sizinle Nasıl İletişimde Kalabilirim Yani Konuşabiliriz FACEBOOK uygunmu

scorpion16

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Map yapacaksan böyle yorumlara alışacaksın.Herkes bedavadan iyi yorum yazacak diye bir kaide yok.[DOUBLEPOST=1375029539,1375029432][/DOUBLEPOST]
Facebook anca iftardan sonra.Ama forumdan özelime konuşma açarsanız oradanda konuşabiliriz.

Tamam Face Adresimi İstedigin Zaman Ekle :
Mapimi Kötü Yaptığım İçin Özür Dilerim Sanırım Birdaha Map Yapmamalıyım

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Resim yokmu[DOUBLEPOST=1375028669,1375028017][/DOUBLEPOST]Map dediğin kadar iddialı değil.Açıkçası türklerden en iddialı map Karanlığın dönüşü ve Zamana karşı.Bende bir map yapıyorum parkur olaraktan.(bu aralar uğraşmıyorum heralde bayrama doğru gene başlarım)Ne biliyim benimki bile biraz daha samimi ve zor geldi daha %10'unun bitmesine rağmen..
Evler ve dekarasyon daha iyi olabilirdi ve spawndaki devreleri açık bırakmasaydın mapin karizması çizilmezdi.
Bu seferlik oyumu kötüye kullandım.Ama önümüzdeki map daha iyi olursa daha değişik yorumlar yapabilirim. :)
İki mesaj nasıl alt alta yazdın lan :D Adam mc türk flood korumasının bugunu bulmuş galiba :p