Aksu Craft Gerçekleri ve Üst Yönetimin Çirkin Yüzü

Mutemadiyen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yüzsüzlüğün bin katını Hiçbir sunucuda görmemiştim...

Yaptıkları şeyler cidden çok Karaktersizce, bunların yaptıklarının yanında kalmaması için Yanında sonuna kadar duracağım dostum, merak etme. Başlayan dostluk kolay kolay bitmez.

Bitmez kanka, sen merak etme. Bu gibi arkadaşların Hakkından gelmedikten sonra Rahat uyuyamam, desteğin için teşekkürler.

Crake

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok takmayın. Böyle insanların tek amacı para olup, insanları banlayıp yok ban kaldırma satıyoruz onu al demek ile geçiyor. Tek amacı para kazanmak böyle kişilerin. İnanın bana o sunucu için gece mi gündüzü verdim. Pişman mıyım? Tabii ki hayır, nedeni de tecrübe edindim. şu an sadece kendi sunucum ile ilgilenip gece/gündüzümü oraya veriyorum.
Bana inanın ve böyle insanlar ile ilgili konu açıp tekrardan onlar yüceltmeye gerek yok.
FakePlayer kullanıp 291 kişi yapıp sunucularını artistlik yapıyorlar. Ayrıyetten 1 oyuncu 5 hesap açıyorum ahaha.

creativeduck

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bir şey dicem madem birkaç defa haksızlığa uğradınız, banlandınız vs. neden ısrarla aynı kişilerin sağladığı hizmetten yararlanıyorsunuz/sunucularında oynuyorsunuz ki :fp:

Mutemadiyen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bir şey dicem madem birkaç defa haksızlığa uğradınız, banlandınız vs. neden ısrarla aynı kişilerin sağladığı hizmetten yararlanıyorsunuz/sunucularında oynuyorsunuz ki :fp:

Dostum bu benim başıma ilk kez geldi bu arkadaş tarafından. Hizmetlerinden hala faydalanan vesaire yok.

creativeduck

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Dostum bu benim başıma ilk kez geldi bu arkadaş tarafından. Hizmetlerinden hala faydalanan vesaire yok.
sadece sana yazmıyorum bu mesajı. birisi sizi kafasına göre banlıyor yetkililere de bu şekilde davranıyorsa oynamayın o zaman sunucusunda. bir defa tolere ettiğiniz zaman emek veriyorsunuz sonra emekleriniz de hiç oluyor :hmm1:

Mutemadiyen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sadece sana yazmıyorum bu mesajı. birisi sizi kafasına göre banlıyor yetkililere de bu şekilde davranıyorsa oynamayın o zaman sunucusunda. bir defa tolere ettiğiniz zaman emek veriyorsunuz sonra emekleriniz de hiç oluyor :hmm1:

İnsan birine güvendikten sonra aklına doğal olarak bunlar gelmiyor, keşke gelseydi de bu Vaka olmasaydı. Bu tür toxic insanlara yargı dağıtma durumunda olmasak, memnun olan birisi yok bu durumda. :/

RabiaCakir

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bu arada olaylara bende şahittim aynı zamanda mütemadiyen adlı yeni bir hesap açıp sunucudaki insanlara hakaret yağdırdı sanıyorlar insanlar yanlış algılar kapıldı sunucunun sahibi yaptı.
Bu platformda bulunduğum süre içerisinde, karşıma çıkan En rezil Minecraft sunucusunun Kirli sayfalarını sizlerle paylaşacağım..
Oynamak için girdiğim sunucunun Discordunda "Mutemadiyen Vakası" adlı bir yere rastladım, merak edip okudum ve bu arkadaşı önceden de tanıdığımdan böyle bir şey yapmayacağından emindim. Olayı kurcaladım, karıştırdım ve gerçeklerle yüzleştim. Kendisi ile birebir konuştum, bana olanları vesaire tamamen anlattı. Minecraft Türkiye platformunda birçok Düşük Karakterli insanla karşılaştım. Lakin bu kadarını da hiç görmemiştim, sizlerle beraber geçmişinde "Aryus Craft" olarak adlandırılan bu Arkadaşların sunucularındaki Çirkin görüntüleri sizlerle paylaşacağım..

Öncelikle, kendimin de ek olarak eklemek istediğim şeyler var..

- Bu arkadaşların sunucularındaki ÇOĞU insan Kurucu tarafından "Haksız Ban" Mağduru olup ta sunucudan tiksinmiştir. Bu gibi kişilerde genelde Adalarında birçok emeği geçen kişiler. Oyuncularının/Yetkililerin emeğini bir çırpıda yok ettikten sonra Başka insanlara çamur atmak çok kolay sanıyorlar. Fakat "Mutemadiyen" gerçek adıyla "Burak" adlı arkadaşımızın bu Sunucudaki başarıları gayet çoktu ve Çok fazla emeği vardı. Emek Skyblock adına açılan, sonrasında Eski oyuncu ortamını kaybettikten sonra Yetkililerini de Saçma sapan kurallarla atan kişiler Minecraft platformu üzerinde "Kalite,İlgi,Oyun Zevki" gibi kelimeleri kullanarak İddia yaymaları çok saçma ve yalan geldi.

- İşin en garip tarafı, "Para karşılığı ban kaldırmak/Oyuncuların ürün alışverişi şartında Cezalarının kaldırılması/Sunucu sahibinin bir kaç oyuncuyu Para atmama sebebinden banlaması/Sunucudaki bot olan oyuncular varken başka sunuculara Bot demek" tarzı garip sebeplerle karşılaştım...

Ben bu Minecraft platformunda Kendi başıma takılan biriyim. Lakin, bu tarz bir Sunucuya rastladıktan sonra arkadaşımında Mağduriyet oranı çok olduktan sonra artık böyle bir konu başlatma gereği duydum. Kendi oyuncularını Para için kullanıp/Sahte samimiyet kurup sonra Arkalarından konuşan bir Arkadaşın sunucu açması ne de garip bir olaymış...

Kanıtlara geçmeden önce, bu gibi arkadaşların Kendi Adminlerini kışkırtması bana çok saçma geldi. Ayriyetten, Yetkililere karşı sürekli bir Para Kaynağı/Robot gözüyle bakılması da aynı şekilde. Sizce bu gibi davranışların nedense hep Aynı kişi tarafından yapılması bana ayrı bir kuşku getirdi. Discordlarında "Biz dönemlik sunucu değiliz, kalıcı bir sunucuyuz. Biz Royal Craft gibi bot atmayız, has oyuncularımız vardır." Tarzı konuşmalarıda kendi Karaktersizliklerini ve önceden "Dost" diye peşinde dolandıkları insanlara şimdi amaçlarını elde ettikten sonra Çamur atmaları da aynı şekilde Karakter Bozukluğunu meydana getiriyor. Bu gibi işlere karışmayacaktım, fakat yaptıklarını tekrardan düşündüm ve yanlış olduğunu/İnsanların gerçekleri bilmesini istedim. Kurucuların gelip bu forumun altında "Biz öyle bir şey yapmadık" tarzı şeyler yazacaklarından da adım gibi eminim. Her neyse, herkesin Kuyruk acısı farklıdır. Kanıtlara geçelim!

Ekli dosyayı görüntüle 146119Ekli dosyayı görüntüle 146120Ekli dosyayı görüntüle 146121Ekli dosyayı görüntüle 146122Ekli dosyayı görüntüle 146123Ekli dosyayı görüntüle 146127Ekli dosyayı görüntüle 146124

Ekli dosyayı görüntüle 146126

"BİZE AİT" dedikleri Spawnlarının altındaki "Çalıntı Spawn"

Ekli dosyayı görüntüle 146133

Kendi fikirleri kalmayınca Büyük ün edilmiş Sunuculardan eklenti/fikir çalmaları...

Ekli dosyayı görüntüle 146135

Benim elimdeki kanıtlar bu kadar...

Eğer konuyu farklı yere açtıysam Yetkililer silmek yerine konuyu farklı yere taşırsa sevinirim.
Bu platformda bulunduğum süre içerisinde, karşıma çıkan En rezil Minecraft sunucusunun Kirli sayfalarını sizlerle paylaşacağım..
Oynamak için girdiğim sunucunun Discordunda "Mutemadiyen Vakası" adlı bir yere rastladım, merak edip okudum ve bu arkadaşı önceden de tanıdığımdan böyle bir şey yapmayacağından emindim. Olayı kurcaladım, karıştırdım ve gerçeklerle yüzleştim. Kendisi ile birebir konuştum, bana olanları vesaire tamamen anlattı. Minecraft Türkiye platformunda birçok Düşük Karakterli insanla karşılaştım. Lakin bu kadarını da hiç görmemiştim, sizlerle beraber geçmişinde "Aryus Craft" olarak adlandırılan bu Arkadaşların sunucularındaki Çirkin görüntüleri sizlerle paylaşacağım..

Öncelikle, kendimin de ek olarak eklemek istediğim şeyler var..

- Bu arkadaşların sunucularındaki ÇOĞU insan Kurucu tarafından "Haksız Ban" Mağduru olup ta sunucudan tiksinmiştir. Bu gibi kişilerde genelde Adalarında birçok emeği geçen kişiler. Oyuncularının/Yetkililerin emeğini bir çırpıda yok ettikten sonra Başka insanlara çamur atmak çok kolay sanıyorlar. Fakat "Mutemadiyen" gerçek adıyla "Burak" adlı arkadaşımızın bu Sunucudaki başarıları gayet çoktu ve Çok fazla emeği vardı. Emek Skyblock adına açılan, sonrasında Eski oyuncu ortamını kaybettikten sonra Yetkililerini de Saçma sapan kurallarla atan kişiler Minecraft platformu üzerinde "Kalite,İlgi,Oyun Zevki" gibi kelimeleri kullanarak İddia yaymaları çok saçma ve yalan geldi.

- İşin en garip tarafı, "Para karşılığı ban kaldırmak/Oyuncuların ürün alışverişi şartında Cezalarının kaldırılması/Sunucu sahibinin bir kaç oyuncuyu Para atmama sebebinden banlaması/Sunucudaki bot olan oyuncular varken başka sunuculara Bot demek" tarzı garip sebeplerle karşılaştım...

Ben bu Minecraft platformunda Kendi başıma takılan biriyim. Lakin, bu tarz bir Sunucuya rastladıktan sonra arkadaşımında Mağduriyet oranı çok olduktan sonra artık böyle bir konu başlatma gereği duydum. Kendi oyuncularını Para için kullanıp/Sahte samimiyet kurup sonra Arkalarından konuşan bir Arkadaşın sunucu açması ne de garip bir olaymış...

Kanıtlara geçmeden önce, bu gibi arkadaşların Kendi Adminlerini kışkırtması bana çok saçma geldi. Ayriyetten, Yetkililere karşı sürekli bir Para Kaynağı/Robot gözüyle bakılması da aynı şekilde. Sizce bu gibi davranışların nedense hep Aynı kişi tarafından yapılması bana ayrı bir kuşku getirdi. Discordlarında "Biz dönemlik sunucu değiliz, kalıcı bir sunucuyuz. Biz Royal Craft gibi bot atmayız, has oyuncularımız vardır." Tarzı konuşmalarıda kendi Karaktersizliklerini ve önceden "Dost" diye peşinde dolandıkları insanlara şimdi amaçlarını elde ettikten sonra Çamur atmaları da aynı şekilde Karakter Bozukluğunu meydana getiriyor. Bu gibi işlere karışmayacaktım, fakat yaptıklarını tekrardan düşündüm ve yanlış olduğunu/İnsanların gerçekleri bilmesini istedim. Kurucuların gelip bu forumun altında "Biz öyle bir şey yapmadık" tarzı şeyler yazacaklarından da adım gibi eminim. Her neyse, herkesin Kuyruk acısı farklıdır. Kanıtlara geçelim!

Ekli dosyayı görüntüle 146119Ekli dosyayı görüntüle 146120Ekli dosyayı görüntüle 146121Ekli dosyayı görüntüle 146122Ekli dosyayı görüntüle 146123Ekli dosyayı görüntüle 146127Ekli dosyayı görüntüle 146124

Ekli dosyayı görüntüle 146126

"BİZE AİT" dedikleri Spawnlarının altındaki "Çalıntı Spawn"

Ekli dosyayı görüntüle 146133

Kendi fikirleri kalmayınca Büyük ün edilmiş Sunuculardan eklenti/fikir çalmaları...

Ekli dosyayı görüntüle 146135

Benim elimdeki kanıtlar bu kadar...

Eğer konuyu farklı yere açtıysam Yetkililer silmek yerine konuyu farklı yere taşırsa sevinirim.

Mutemadiyen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu arada olaylara bende şahittim aynı zamanda mütemadiyen adlı yeni bir hesap açıp sunucudaki insanlara hakaret yağdırdı insanlar yanlış algılar kapıldı sunucunun sahibi yaptı.

Oyuncular bile benim yazmadığımı biliyorken bu arkadaşların haksız İddiaları hala sürüyor, acınası.
Teşekkürler.

Crake

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
biz harika bir ekip ruhu için avatarlarımızı aksucraft yapmak istedik ve sen o ç çocuğu sen yapmadın işte harika yalanların ile herkesi kandırdın burdada kandıramazsın 6 AYLIK EMEĞİMİZİ HİÇE SAYARAK Oyunu bozmaya çalıştın ki kuş beyinli insansın
bak burdan ne kadar kötülersen kötüle senin yalanlarına inancak kadar aptal değil bu insanlar o ç artık başka sv de ne yaptıysan adamlar sana özel video bile yapmış

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Aynen öyle Aryus sunucusuda bu sebepten dolayı kapanmıştı sanırsam. Neyse insanlar yavaş yavaş ne mal olduğunuzu görüyor. 60 kişilik sunucuda kendin yetkilileriniz hakan bot attı diyor ahahah. Ben böyle bir şey görmedim ve siz bunla övünüyorsunuz. Para için donunu vericek adamlarsınız. Bu arada adam dediysem kusuruma bakmayın alınmadınız inşAllah.

Krelopas

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
biz harika bir ekip ruhu için avatarlarımızı aksucraft yapmak istedik ve sen o ç çocuğu sen yapmadın işte harika yalanların ile herkesi kandırdın burdada kandıramazsın 6 AYLIK EMEĞİMİZİ HİÇE SAYARAK Oyunu bozmaya çalıştın ki kuş beyinli insansın
bak burdan ne kadar kötülersen kötüle senin yalanlarına inancak kadar aptal değil bu insanlar o ç artık başka sv de ne yaptıysan adamlar sana özel video bile yapmış

ya havkan boş yapma ya olum şurda iki dakka ciddiye bile alamıyorsu newgowıejgwoeg

Mutemadiyen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
biz harika bir ekip ruhu için avatarlarımızı aksucraft yapmak istedik ve sen özür dilerim çocuğu sen yapmadın işte harika yalanların ile herkesi kandırdın burdada kandıramazsın 6 AYLIK EMEĞİMİZİ HİÇE SAYARAK Oyunu bozmaya çalıştın ki kuş beyinli insansın
bak burdan ne kadar kötülersen kötüle senin yalanlarına inancak kadar aptal değil bu insanlar özür dilerim artık başka sv de ne yaptıysan adamlar sana özel video bile yapmış

Kimseyi kandırmıyoruz kardeşim, o Video bana itafen yapılmadı. Ayrıca, yalanlarıma inanacak kadar Aptal değil diyorsun lakin kendi ekibini Yalanlarına itafen büyütüp "Ekip Ruhu" diyorsun. Sana hangi İzcin attıysa ona Düzgün bir şey bulması gerektiğini söyle bari, 6 Aylık emeğiniz sadece ünlü sunuculardan Fikir çalıp milletin Parasını sömürmekti sanırım. Öyleyse kendine olmayan Emeğinle övünmeye devam et.

Oyuncularının para karşılığı Cezalarını kaldırmaya devam et, Ekip Ruhu diye dolanıp durmak kolay olsa Sunucularda yetkili alımları adam akıllı yapılmazdı. Senin gibi sokaktan görür gibi "Bunu rehber al" diye dolaşanlar Neyse ki yok.

MSN nickimdir bu Mutemadiyen, o kişi kim bilmiyorum. Fakat siz o kadar Kindarsınız ki insanları bana dair Adapte etmek için sürekli aynı sularda yüzüyorsunuz.

İnsanlar senin kadar aptal değil, herkesi kendi Beyninle eşit tutma da kendine gel artık. Belki bir baltaya sap olabilirsin, fazla kin işe yaramaz. Ailevi değerler hakkında konuşmak kolay değil o kadar, yüzsüzlüğünü her yerde belli etmeye TAM GAZ DEVAM ET. HEP AYNI YERE VARACAKSIN VE PİŞMAN OLUP DAHA ÇOK SÖMÜRECEK İNSAN ARAYACAKSIN.

Gerçek emek vermeyi öğren de Millete laf yetiştirecek kadar büyü. Ayriyetten, adamlara o kadar şey yapmışsın ki hakkında video yayınlamışsın demişsin. :D Videodaki şahıslar T.I.F grubu, onları tanıyıp ondan sonra Haklarındaki videoları buraya paylaş.

En azından kendinle bağdaştırma tüm insanlığı, o duruma düşmedik henüz. Hala aynı bataklıkta batmaya devam ediyorsun, hep aynı söz. Hep aynı boş ağız, ağzını başka amaçlarla da kullan. Bir amaç daha var, ama neyse...

Bir ailevi küfür kanıtı da bu forumdan gelsin, kendini rezil etmeye devam et Fakat bunlar sadece burada kalmayacak, bunu bil çocuk.

Oyuncuların cezalarını Para karşılığı kaldıran kişi belli, burada Emek vermekten bahsedecek en son kişi de belli. Onlar da sensin, hala konuşuyorsan çok yazık.

17.PNG
19.PNG

Son düzenleme:

Krelopas

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
havkan parayı buldun gene heralde rahatsın bakıyorumda avukat tutmaya da bir kenara ayır :D wepgokwepgkewg

Crake

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
146168

Vip aldırmaya zorlamıyoruz derken bundan mı kastetdiniz acaba ?