[ Aktif-1.10.2 ] - | EfsaneCraft Faction Server | Lapis Yoktur | - IP : EfsaneCraft.Com

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhaba
Konuda Kullanılan Grafiklerin Değiştirilmesi Ve Konu Düzeninin Değiştirilmesi Lazım , Konuda Yeterince Bilgi Vermek Ve Konu Düzenini Yeterince Güzel Tutmak %50 Oyuncu Sayısını Artırır Hatta Sadece Bu Forumda Konu Açtıysanız %100 Etkiler Bu Söylediklerim , Pluginler Hakkında Bilgim Yok Eğer Sunucunuza Girip Oynarsam Açıkları Ve Gerekli Düzenlemeleri Konudan Belirtirim ..
Başarılar
İyi Forumlar

MrExpor

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhaba
Konuda Kullanılan Grafiklerin Değiştirilmesi Ve Konu Düzeninin Değiştirilmesi Lazım , Konuda Yeterince Bilgi Vermek Ve Konu Düzenini Yeterince Güzel Tutmak %50 Oyuncu Sayısını Artırır Hatta Sadece Bu Forumda Konu Açtıysanız %100 Etkiler Bu Söylediklerim , Pluginler Hakkında Bilgim Yok Eğer Sunucunuza Girip Oynarsam Açıkları Ve Gerekli Düzenlemeleri Konudan Belirtirim ..
Başarılar
İyi Forumlar
Yorumunuz için teşekkür ederim.

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
Sunucuda lapis var ancak yok diye bangır bangır her yerinize yazmışsınız.

MrExpor

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucuda lapis var ancak yok diye bangır bangır her yerinize yazmışsınız.
Sunucuda kesinlikle lapis yoktur varsa kanıtlayabilir misiniz ? (/warp lapis) lütfen kötülemeden önce dikkatli bir şekilde araştırma yapın!

Güncel.

Güncel+

DaşGirici

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Malesef Server 1.10.2 yerine 1.8.9 veya 1.9 olsa daha iyi olurdu ama siz bilirisniz :D K.g.

Mustafaomert

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Neden server kapalı şu an? O kadar oynayıp emek veriyoruz, bir kanaldan (facebook veya serverın sitesi gibi) oyunculara sebebinin ve tekrar açılış saatinin verilmesi gerekirdi.

iskelet65

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
EfsaneCraft ta çok oynamışımdır hatta ilk girdiğidimde çok beğenmiştim. Ben tarlalarda emek verdim baya haftalarca sonra para biriktirdim set dizdim ve sonra ne göreyim arena ya gittiğim gibi herkes hack olduğunu gördüm zaten hemen kestiler kaç kere şikayet ettim skypeden mesaj yazdım hiçbiri dikkate alınmadı.Vipler zaten hepsi hacktı ve hiçbiride banlanmıyodu ve ben o kadar oynamama rağmen en fazla 2 kişi gördüm banlanan oda 1-2 haftalığına sonra yine devam. Kurucunun serverle ilglendiği yoktu. Sonra ben serveri bıraktım bir süre geçti 2 ay filan yine başladım fakat yine aynıydı hiçbir şey değişmemişti ve artık oynamıyorum efsanecraftı şimdi server nasıldır bilmiyorum.

yigitosh

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucuya yeni hile koruması gelmiştir hile kullananlar sunucudan engellenerek sunucuya sadece efsanecraftın sitesindeki hilesiz version ile girmek zorundadırlar.
[automerge]1527794850[/automerge]
Güncel + +
[automerge]1527853576[/automerge]
Güncel sunucu 6 yıldır açık bir şekilde devam etmektedir hala online sayısı en çok olan faction sunucusudur ++

Son düzenleme: