Alacağım Laptop hakkında Soru

ss333

。◕‿◕。
En iyi cevaplar
0
Merhabalar. Yeni bir laptop almayı düşünüyorum.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu modelin içinde HDD yok. HDD olmadan sipariş versem, bilgisayarın çalışmasında bir sıkıntı çıkarır mı ? Şimdiden yanıt verenlere teşekkür ederim :)

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
SSD var ona işletim sistemi kurabilirsin, çalışmasında bir problem çıkartmaz :)

Son düzenleme:

Vodie

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bence Al Dene Eğer Beğenmessen Yada Bir Oyun Açılmassa Monster Notebook Geri Alıyordu Diye Biliyorum.

İyi Forumlar.

Vodie

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Masaüstüler laptoplara göre gerek ekran kartı gerekse işlemci olsun yaklaşık %27 daha fazla performans sağlarlar.
tabii ki Katılıyorum Soğutucusu Olmadan Bile Bazı Laptoplar Aniden Alev Topu Gibi Sıcak Oluyor Ama Bu Kararı Alan Kişiye Bırakmalıyız

Macaw

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bu fiyata paşa gibi bir masaüstü toplarsın, fiyatın zaten %40'ı Monster markası.
evet aynen dediğin gibi ama laptop 'u toplaman imkansız gibi bir şey parçalar filan çok zor bulunuyor ama dediğin gibi masaüstü almaktansa şöle seni parçalarım bebitom diyen güzel bir masaüstü bilgisayar toplanabilir masaüstü için müsait bir alan her zaman vardır en kötü sunta bir masa alır odasına düz masası filanda yoksa yada çalışma alanı çok darsa ^^

tabii ki Katılıyorum Soğutucusu Olmadan Bile Bazı Laptoplar Aniden Alev Topu Gibi Sıcak Oluyor Ama Bu Kararı Alan Kişiye Bırakmalıyız
Evet doğru alan kişiye bırakmalıyız tercihi ama ben kendim almasam bile arkadaşın parasının yüzde kırkını bir yazıya yani bir çöpe vermesini istemem ve laptoplarda şöle bir olay var bir kasayı düşün içerde gani gani hava var işlemci çalışırken içerde o yeah diyor birde laptopu düşün tıkış tıkış küçücük bir şey şöle bir ekside var bir masaüstü bilgisayar alırsın ilerde sistemin oyunlara yetmez bakarsın cebinde yeterli paran var gider istersen ram alırsın ister ekran kartı ister anakart-işlemci değiştirirsin vs. vs.laptop da ise sistemi yükseltmez birazdaha zordur uygun parça bulamazsın vs vs montajıda zor :D ilerde herhangi bir pişmanlık yaşamak istemiyorsa masaüstü almasını öneriyorum hadi masaüstü için müsait bir yok derken modem odasında değildir ethernet kablosu yetişmiyordur yetişsede çirkin gözüküyordur wifi adaptör alır neyse ben tavsiyemi söledim karar ise ona kalmış​

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şahsen bunu alacagına kendime üst düzey
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
onaynacak bir sistem toplarım toplama bilgisayar daha iyi Laptop verecegin parayı toplama bir bilgisayar al bundan daha iyi bence tabi karar sana kalmış fiyatı baya pahalı.
3.399,00 TL

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Bu sistem ile çok büyük bir şey bekleme sonra hayallerin yıkılır ama tabikide herşeyi açarsın yani ultra olmasada @ss333

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Günümüz dolarıyla 4000 TL'ye PC toplarsak işlemci veya ekran kartı düşük kalacak ne yazık ki.
Bu laptop'ta kullanılan ekran kartı mobil serisi olduğundan bir desktop performansı veremeyecek. 4 binin üstüne bir kaç yüz lira daha eklerse o laptopta alacağı performansın çok daha fazlasını alabileceği bir desktop toplayabilir. Ha illede gaming laptop alınacaksa önce Asus sonra MSI.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bu laptop'ta kullanılan ekran kartı mobil serisi olduğundan bir desktop performansı veremeyecek. 4 binin üstüne bir kaç yüz lira daha eklerse o laptopta alacağı performansın çok daha fazlasını alabileceği bir desktop toplayabilir. Ha illede gaming laptop alınacaksa önce Asus sonra MSI.
Asus artık MSI'ye eşit düzeyde ürünler ürettiği için sadece kutu farkı oluyor bazen. Günümüz dolarıyla ürün almak için 2 kere düşünmek gerek ne yazık ki.

Son düzenleme:

ss333

。◕‿◕。
En iyi cevaplar
0
Bu sistem ile çok büyük bir şey bekleme sonra hayallerin yıkılır ama tabikide herşeyi açarsın yani ultra olmasada @ss333
Şahsen bunu alacagına kendime üst düzey gta 5 onaynacak bir sistem toplarım toplama bilgisayar daha iyi Laptop verecegin parayı toplama bir bilgisayar al bundan daha iyi bence tabi karar sana kalmış fiyatı baya pahalı.
3.399,00 TL
Maalesef laptop almak zorundayım. Görüşleriniz için teşekkürler.