LifeTaker_
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Senin wallpaperlarının muhteşem olduğu tek kategori banyo ürünleri katagorisi. (daha ne kadar kibar denir bilemiyrem)Emeğe azıcık saygın olsaydı bunları söylemedin.
Senin wallpaperlarının muhteşem olduğu tek kategori banyo ürünleri katagorisi. (daha ne kadar kibar denir bilemiyrem)Emeğe azıcık saygın olsaydı bunları söylemedin.
Benimkileri @RedShock ve @DaxterMorgan çaldı ! Onlar emek hırsızı !Senin wallpaperlarının muhteşem olduğu tek kategori banyo ürünleri katagorisi. (daha ne kadar kibar denir bilemiyrem)
Ya sen ne kadar karaktersiz, özür dilerim bir insansın lanBenimkileri @RedShock ve @DaxterMorgan çaldı !
Emeğe saygı diyip bu yapıya çöp demen..Benimkileri @RedShock ve @DaxterMorgan çaldı ! Onlar emek hırsızı !
Tuvalet reyonundaysa gelen geçen almıştır münasip yerlerinde kullanmak için daha önce de belirtmiştim bunu. Glyphl daha cevap atmayacak sana.Benimkileri @RedShock ve @DaxterMorgan çaldı ! Onlar emek hırsızı !
Yok ya, bu çocuk kesin sorunluKes !
Berbat olmuş.
Ananın münasip yerinde vardı hatırlıyorum önümde soyunurken görmüştüm.
Kes !Yok ya, bu çocuk kesin sorunlu
Tam bir karaktersizsin!
Rapor ettim 20 dakikadır bakılmıyor.Sincaplarını ilet arkadaşa.Öhm, keşke moderatör olsaydım da şu arkadaşın ağzına Kraliyet mührünü yapıştırsaydım.
Gerçi rapor da edebilirim ^^
ay bitmedi amaAyın baş yapıtı değişse mi ne -,-
Bunu alın burdan
Demi beyin bedava yaniÇok iyi olmuş çokda güzel olmuş![]()