AlBayrak Network / Survival / Rehber Alımları / Son 20 GUN!

DRAGON19052

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ad/Soyad;
Yaş; 16
İletişim adresi; Eposta atabilirsiniz :p[email protected]
Komut bilginiz; Çook
Daha Önce Görev yaptınızmı?; Ne görevi? Rehberlik falan mı?
Yaptıysanız hangi sunucularda?; LifeMC <3
Yetkililer ile anlaşabilecekmisiniz?; Bu size bağlı, benimle anlaşabilecek misiniz?
Küfürlü konuşur ve gevezemisiniz?; "gevezemisiniz" "geveze misiniz", siz bu imla hatasını düzeltmeden cevaplamam
Sunucuda yetkili olsanız hile açar mıydınız?; Ne hilesi, op verin /kill yazayım. Hileyle uğraştırmayın.
Saygılı ve olgun davranıyor musunuz?; Sanırım
Sunucu ile ilgilenirmisiniz? (Çok Önemli!); Hayır
Sunucu ile ilgilenebilirseniz kaç saat?; 1
Skripter olarak da alabilirsiniz .f Skriptlerim

HaftalıkÇekiliş V1.0.0 - Yeni Bir Event Türü! Benzerini hiçbir Yerde Görmediniz!
Life mc deki yetkililiğine noldu?

Plagetra

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad/Soyad; Egehan Eryılmaz
Yaş; 15
İletişim adresi; Plagetra | Egehan#9444
Komut bilginiz; %90 [Her sunucunun komutları aynı olmadığı için %90 fakat komutları çabuk öğreniyorum.]
Daha Önce Görev yaptınızmı?; Evet, yaptım.
Yaptıysanız hangi sunucularda?; Daha önce birçok sunucuda rehberilk ve modluk yaptım.İsimlerini hatırlamam mümkün değil.
Yetkililer ile anlaşabilecekmisiniz?; Yetkililer ile aramda bir sorun çıkacağını sanmıyorum :)
Küfürlü konuşur ve gevezemisiniz?; Hayır, aksine oyunculara karşı üsluplu bir biçimde konuşurum.
Sunucuda yetkili olsanız hile açarmıydınız?; Hayır, yetkili olmasam bile açmam
Saygılı ve olgun davranıyormusunuz?; Evet, 8. maddede de belirttiğim gibi, oyuncular ile iyi geçinirim.
Sunucu ile ilgilenirmisiniz? (Çok Önemli!); Evet ilgilenirim.Bu başvuruyu yetkili olup oyuncular ile ilgilenmeyi sevdiğim için atıyorum.
Sunucu ile ilgilenebilirseniz kaç saat?;
Günde Ortalama 4 veya 5 saat sunucuda durabilirim.Duruma göre artabilir veya azabilir.