Aldığınız VPS/VDS Centos Üzerine Bukkit Kurulumu -- Resimli Anlatım

Allouse

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Anlatım için teşekkürler. screen baslat.sh ile başlatmazsanız putty'yi kapattiğinizda serverda kapanır. uyandırıyım :))

Rainman

Cenk Sarikaya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Pek bilgim yok ama 4veya 5 olabilir.Ercan Abiyle falan görüş

HeadStorm

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onu demiyrum hostingi başka yerden aldım putty ile giriyorum puttyden servri açıyorum ve hata alıyorum screen sh baslat.sh yazıyorum açıyor port hatası veriyor

Rainman

Cenk Sarikaya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
@fetullahx ;
Çözüm basit ;
1)Putty'den sunucuya gir.
2)screen sh baslat.sh yaz
3) Port hatası verecek
4)"reboot" yaz sonra bir şey olacak tekrar "reboot" yaz eğer ekranına uyarı gelmezse putty'nin çöktüğüne dair bir defa daha "reboot" yaz.Putty çökecek sunucu kapanacak.Putty'i kapat,tekrar giriş yap screen sh baslat.sh yazdığında sunucuya bağlanır

topkaak01

Marangoz
En iyi cevaplar
0
@fetullahx;
Onu demiyrum hostingi başka yerden aldım putty ile giriyorum puttyden servri açıyorum ve hata alıyorum screen sh baslat.sh yazıyorum açıyor port hatası veriyor
o hata bendede var.
@fetullahx ;
Çözüm basit ;
1)Putty'den sunucuya gir.
2)screen sh baslat.sh yaz
3) Port hatası verecek
4)"reboot" yaz sonra bir şey olacak tekrar "reboot" yaz eğer ekranına uyarı gelmezse putty'nin çöktüğüne dair bir defa daha "reboot" yaz.Putty çökecek sunucu kapanacak.Putty'i kapat,tekrar giriş yap screen sh baslat.sh yazdığında sunucuya bağlanır
o hata bendede var dediğini yaptım ama olmadı.

gokberk487

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ya mehaba ben VDS sunuc aldım kuruyom ama bir türlü bağlanamdım sunucuya minecraft tan