• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

AlestaSurvival Neden Kaptıldı Nitrado.Net

MhmdAkgn01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben Alestasurvival'ın kurucusu PikPok Çoğu Kişinin sorması üzerine neden AlestaSurvivalın kapatıldığını bu konuda açıklayacağım.
Sunucumuz 9 Haziran 16:59 bir anda çöküş yaşandı aynı durum bir kaç sunucuda daha yaşandı benim sunucumda paralar silindi bazı sunucularda server sıfırlanmış geriya almışlar bir kaç sıkıntı felan yaşamışlar @bizbizetr buna örnektir.
Bunun üzerine nitradoya Ticket attım ve gelen cevap bu oldu

Lag sorununu çözmüştük lag Sorunu Tİmberden kaynaklanıyordu nasılmı: Sunucuda odunları kırıyorsunuz hızlı hızlı koyduğunuzda lag oluşuyordu timberı kaldırarak sorunu çözmüştük Lagı çözdüğümüzü oyuncularda fark etmişti
Daha sonra sunucu çökme ve paraların silinmesini söylediğimizde bize cpu kullanımı dediler

Pluginlerimizde hiçbir şekilde hata yoktu bunu loglardan bakarak kontrol etmiştik Nitradoya göre yüksek sunucu nedir bilmiyorum ama bizim sunucumuzda 6Gb Ram bulunuyordu ve Ayretten lobimizdede 2 gb ram bulunuyorda saldırı engellemek için lobiyi kullandık ve hiçbir şekilde o gün ne lag oldu nede bir sıkıntı ve 16:59 bir anda çökme meydana geldi sunucu hemen açıldı ama paralar gitmişti daha sonra 17:00 da sunucu günlük restart atıldı
geri açıldığında oyuncularla ilgilenmek zorunda kaldık paraların gittiğinden felan bahsettiler backup aldık dosyaların hepsi silinmişti tekrardan backup aldık o güne geri dönmüştü ama bütün emekler çöp olmuştu o gün yapılan daha sonra bizde daha nitradonun bu makinesiyle uğraşmak istemedik ve sunucuyu almak isteyen bir arkadaşa sattık daha sonrası bizi hiç alakadar etmedi.

Ts sunucularında saatlerde durdum 1 tane minecraft ile ilgilenen mod gelmedi bunuda diğer ts modlarına bildirdim.

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nitrado Nitrado Nitrado. Her Zaman Söylediğim Şeydir. Eğer Bir Test Sunucusu Açmıycaksan Asla WebPanelli Sunucu Açmamalısın. Git Batihosttan Al, Kodzerden Al, Rabisudan Al... WebPanelli Bir Sunucuya HUB Kurmaya Çalışırsan ya da O Sunucuyu Büyütmeye Çalışırsan Başına Bunlar Gelir. Kaybın ve Emeklerin İçin Üzüldüm. Ama Her Zaman Bardağın Dolu Tarafından Bakmak LAZIM. Bu da Sana İyi Bir Ders (Tecrübe) Oldu...

Saygılarımla,
SonOsmanli --- H.İ.D. --- SpaceTR​

MhmdAkgn01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Nitrado Nitrado Nitrado. Her Zaman Söylediğim Şeydir. Eğer Bir Test Sunucusu Açmıycaksan Asla WebPanelli Sunucu Açmamalısın. Git Batihosttan Al, Kodzerden Al, Rabisudan Al... WebPanelli Bir Sunucuya HUB Kurmaya Çalışırsan ya da O Sunucuyu Büyütmeye Çalışırsan Başına Bunlar Gelir. Kaybın ve Emeklerin İçin Üzüldüm. Ama Her Zaman Bardağın Dolu Tarafından Bakmak LAZIM. Bu da Sana İyi Bir Ders (Tecrübe) Oldu...

Saygılarımla,
SonOsmanli --- H.İ.D. --- SpaceTR​
Ne tecrübesi hocam ya para nitradoda kalmasa zaten açmazdım ama para orda olunca açmak zorunda kalıyoruz.

Vertex

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ne tecrübesi hocam ya para nitradoda kalmasa zaten açmazdım ama para orda olunca açmak zorunda kalıyoruz.
Biz de bir zamanlar böyle derdik dostum... Nitrado pişmanlıktır, en kötü web sitesi veya alan adı gibi şeyler satın almalısın.
Para veremeyeceksen bu işlere girme, önceden kazandığın paranın hepsini atmışsın nitrado hesabına şimdi ah, vah çekiyorsun.

Paranı toplayacaksın veya adam gibi bir sunucu hazırlıyorsan, böyle bir sunucudan bahsetmiyorum adam gibi hazırlayıp açacaksan elbet sponsor bulunur. Biraz sen katarsın para, birazcık sponsor arkadaş gider adam gibi bir şirketten alırsın sunucunu. En azından işlemcini bilirsin :)

slowhead

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ah kardeşim ah
nitrado ya suç atıyorsunuzda ben içini gördüm oranın benim serverimdede aynı şey yaşandı bende nitradoya attım fakat sonradan öğrendim
mc de bir team sunuculara gidip redstone sistemiyle cpu yu sömürüyolar ve işlerinde o kadar ustalarki benden bile saklandılar ama eninde sonunda yapanları buldum adamlar 100x100 alanı redstone sistemi için ayırıyor bunu engelleyen pluginleri yükleyerek kurtulabilirsin bu beladan

MhmdAkgn01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ah kardeşim ah
nitrado ya suç atıyorsunuzda ben içini gördüm oranın benim serverimdede aynı şey yaşandı bende nitradoya attım fakat sonradan öğrendim
mc de bir team sunuculara gidip redstone sistemiyle cpu yu sömürüyolar ve işlerinde o kadar ustalarki benden bile saklandılar ama eninde sonunda yapanları buldum adamlar 100x100 alanı redstone sistemi için ayırıyor bunu engelleyen pluginleri yükleyerek kurtulabilirsin bu beladan
Zaten Lag yaratacak redstone sistemlerini engelleyen plugin mevcuttu

Biz de bir zamanlar böyle derdik dostum... Nitrado pişmanlıktır, en kötü web sitesi veya alan adı gibi şeyler satın almalısın.
Para veremeyeceksen bu işlere girme, önceden kazandığın paranın hepsini atmışsın nitrado hesabına şimdi ah, vah çekiyorsun.

Paranı toplayacaksın veya adam gibi bir sunucu hazırlıyorsan, böyle bir sunucudan bahsetmiyorum adam gibi hazırlayıp açacaksan elbet sponsor bulunur. Biraz sen katarsın para, birazcık sponsor arkadaş gider adam gibi bir şirketten alırsın sunucunu. En azından işlemcini bilirsin :)
Sizde bu ortamı biliyorsunuz güvenicek adam zor şimdi plugin paketini yapıcam serverin pat engelledi mapını yapıcam pat engelledi
para attıcam tak konuşmadan attı hani sponsor diye panel o adamda kalmış oluyor :D yada ben yokken panelde bir şey yapıcak ben sinirlenicem felan :D bakıyoruz şu an herhangi bir server açma planım şu an mevcut değil.