- En iyi cevaplar
- 0
Ahaha maalesef.Müslüman olsaydın bunlar olmazdı![]()
Ahaha maalesef.Müslüman olsaydın bunlar olmazdı![]()
Daha derin sorgularsan bulursunAhaha maalesef.Bakarsın sorgularken mantıklı gelir ve Müslüman olurum.
![]()
Ahah güldürdün gerçekten.Milyonlarca böceğin nuhun gemisine sığmayacağını zöylüyorsun ama evrime inanıyorsun.Belki evrim geçirdi ve diğer türler oluştu(Fazla derin düşünmeden yazılan bir mesaj)
Hayır doğru değilDediğin doğru olabilir ama çoğu kişinin dünyasında iyi şeylerden çok kötü şeyler mevcut kardeşim... Tabi ki kendilerince kötü veya iyi yorumladıkları şeyler...
Evet okudum. Kötücül bir ütopya, her taraf kameralarla çevrili ve sonunda itaat etmeye zorluyorlar. Felsefik bir kitap.1984 kitabını okunuz mu? Eğer okumadıysanız okumanızı tavsiye ederim. Bu tür şeylere daha farklı açıdan bakmanızı sağlayacaktır kardeşlerim![]()
Sanırım bu gönderme bana karşı.Yorumları sessizce takip ettim ve şu sonucu çıkardım. İnsanlar nankör bir ırk cidden. Hem de her şeyden daha nankör. Sanki dünyadaki bütün kötülükleri Tanrı yaratmışken iyilikleri kendimiz oluşturuyoruz... Diyecek söz bulamıyorum bazılarına.
Gayet iyi anladım.Orada geçmişin değiştirilebilir olduğunu söylüyordu... devlet geçmişi istediği gibi değiştiriyordu ve herkes buna inanıyordu bu tartıştığınız şeyler de buna benzetiyorum. Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır kardeşim...
Değilim araştırıyorum şu an bakalım belki ileride...Sen tam olarak bir müslüman mısın eğer değilsin bize katılmayı düşünebilirsin... kardeşim
Sizin inancınızı en baştan beri araştırıyorum çünkü 15 yıl kadar müslüman biri olarak yaşadım sadece bir kaç şey kafamı karıştırıyor onları çözersem tekrar Müslüman olabilirim. Tabii günahlarımı da çekerim.Bizim inancımızı da araştırmayı unutma kardeşim...
Kafanı karıştıran şeyler neSizin inancınızı en baştan beri araştırıyorum çünkü 15 yıl kadar müslüman biri olarak yaşadım sadece bir kaç şey kafamı karıştırıyor onları çözersem tekrar Müslüman olabilirim. Tabii günahlarımı da çekerim.![]()
Video'yu şu an için izlemedim. Fakat "Cin" olaylarına bir anlam veremiyorum. Araştırıyorum ve biraz saçma geliyor. Arkadaşım var o da deist o inanıyor böyle şeylere fakat o "enerji" diye bahsediyor. Her konuda bilgili olamam fakat bildiğim kadar yorum yapabilirim kusura bakma dostum.Allah'ın varlığının en büyük kanıtı şüphesiz ki cinlerdir:
Diyeceksin ki bu adam numara yapıyor sahtekar adamın geçmiş ve gelecek videolarına bak 35 kişilik kadro var nerdeyse hepsi mi numara ?
Ve bu adamlar sapasağlam çıkıyor.
Belirtiler aynı yöntem aynı sonuç %100 tedavi.
Açıkla bana bunu
Biraz uzun bir liste teker teker yazma mı ister misin bir kaç tanesini ?Kafanı karıştıran şeyler ne![]()
YazVideo'yu şu an için izlemedim. Fakat "Cin" olaylarına bir anlam veremiyorum. Araştırıyorum ve biraz saçma geliyor. Arkadaşım var o da deist o inanıyor böyle şeylere fakat o "enerji" diye bahsediyor. Her konuda bilgili olamam fakat bildiğim kadar yorum yapabilirim kusura bakma dostum.[DOUBLEPOST=1409080125,1409080094][/DOUBLEPOST]
Biraz uzun bir liste teker teker yazma mı ister misin bir kaç tanesini ?![]()
Dinler korkuyla beslenir kardeşim. Bir korku filmini gece izlersen etkilenirsin. Sabah izlersen aynı etkiyi yaratmaz.Videoyu izlersen Müslüman bile olursun.
Bir kaç tane yazıyorum o zaman;
Dostum bana karşı sebepsiz öfkeni anlamıyorum. Eğer önceki yorumlarımı okursan Kur'an-ı Kerim'in mealini okuduğumu anlarsın. Baş örtü meselesi ise bana çok ters geliyor erkeklerin nefsi yüzünden kadınlar cezalandırılmamalı. He birde şu var içkiyi, kadını bu dünyada yasaklayıp diğer dünyada ödül olarak vermesi çok hoş. Namaz konusuna gelirsek edebilirsin tabi ama bana onun yerine kitap okumak daha mantıklı geliyor.Bak sen hiç birşeyi okumadan cahil cahil gelmiş burda felsefe yapıyorsun.Git aç Kuran'ı bir oku.Hala aklında sorular varsa biz cevaplarız.
Ayrıca günde 5 defa namazın sebebi bu dünyanın bir sınav olmasıdır.Kuran'ı okusan "Azazil" şimdiki ismi ile Şeytan'ın meleklerin hocası olduğunu fakat kibiri yüzünden lanetlendiğini öğrenirsin.Sonunda şeytan yaratıcıya gidip dedi ki "Bana kıyamete kadar vakit ver sınayayım onları,onlardan üstün olduğumu kanıtlayayım,onları azdırayım yoldan çıkartayım".Yaratıcı(ALLAH)'da bu teklifi kabul etti ve şeytanın istediği 7 dileğini gerçekleştirip ona kıyamete kadar vakit verdi.Günde 5 defa namaz kılmak sınavda bir başarıdır.
Ben bu sabah şeytana uymadım sana geldim,özüme geldim demektir.
Ben bu öğle şeytana uymadım sana geldim,özüme geldim demektir.
Ben bu ikindi şeytana uymadım sana geldim,özüme geldim demektir.
Ben bu akşam şeytana uymadım sana geldim,özüme geldim demektir.
Ben bu yatsı şeytana uymadım sana geldim,özüme geldim demektir.
Allah'a şeytana uymadığını rapor etmek de tabii ki büyük bir sevaptır.
Belki burda başörtüsü takabilirsin ama öbür dünyada zorunlu değil.Kadınların arka planda kalma diye birşeyi yok erkekler nefis konusunda zayıf oldukları için kadınların sorumlukları daha fazla.